Libnet.ro
UNICEF

14:15

Incendiu la Penitenciarul Rahova! Mai multe persoane au ajuns de urgenta la spital. Ce se intampla cu Liviu Dragnea

Playtech Playtech,
Incendiu la Penitenciarul Rahova! Mai multe persoane au ajuns de urgenta la spital. Ce se intampla cu Liviu Dragnea

Un incendiu s-a produs in aceasta dimineata la penitenciarul Rahova, acolo unde este inchis si Liviu Dragnea. Panica si teama s-a lansat pret de minute bune in incinta inchisorii. De la ce a pornit cu totul? in ce stare se afla Liviu Dragnea? in urma incidentului produs in aceasta dimineata, in jurul orei 08:00 la . continuă pe Playtech

Al doilea incendiu provocat de detinutii de la Rahova, unde este inchis si Dragnea. Mai multe persoane, transportate la spital

Pompierii au intervenit, din nou, la Penitenciarul Rahova, dupa ce detinutii au provocat un nou incendiu. Trei gardieni si un detinut vor fi transportati la spital din cauza expunerii la fum, informeaza ISU.

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e inchis Liviu Dragnea. Cinci persoane au fost internate

Panica la Peniteciarul Rahova, unde e inchis si fostul sef PSD, Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit in zona de spital a inchisorii, iar trei persoane au fost afectate de fum si vor ajunge la spital.

UPDATE Incendiu la penitenciarul Rahova: Patru gardieni si un detinut au fost dusi la spital

Un incendiu a izbucnit in zona de spital a Penitenciarului Rahova, iar patru gardieni si un detinut au fost transportati la Spitalul Floreasca pentru ca au fost expusi la fum. Incendiul a fost provocat de catre cativa detinuti care ar fi dat foc unor obiecte din camera.

Incendiu la penitenciarul Rahova, unde e inchis Liviu Dragnea

Panica la Peniteciarul Rahova, unde e inchis si Liviu Dragnea. Un incendiu a izbucnit in zona de spital a inchisorii, iar trei gardieni au fost afectati de fum si vor ajunge la spital, scrie Digi24. ro.

UPDATE ANP confirma: Trei detinuti au declansat incendiul de la Penitenciarul Rahova, unde este incarcerat si Liviu Dragnea (VIDEO)

UPDATE Trei detinuti de la Penitenciarul Rahova au incendiat o saltea din salonul in care se aflau internati, confirma Administratia Nationala a Penitenciarelor, printr-un comunicat de presa. Angajatii.

Mai multe firme din Japonia le-au interzis femeilor sa mai poarte ochelari, starnind un intreg scandal

Mai multe firme din Japonia le-au interzis angajatelor sa mai poarte ochelari la munca, noua politica starnind insa un val de critici si ajungand subiect de presa, relateaza BBC News.

Monica Anisie: De cele mai multe ori, manualele scolare sunt construite de profesori pentru profesori

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi ca, de cele mai multe ori, manualele sunt construite de profesori pentru profesori si a spus ca de fiecare data cand se realizeaza un manual ar trebui sa se ia in calcul aplicabilitatea acestuia.

Cat risca sa stea la inchisoare tanarul care a spart mai multe magazine in Targoviste

Tanarul care a spart mai multe agentii de turism si magazine din Targoviste a declarat ca s-a aflat sub influenta drogurilor atunci cand a comis faptele.

Orban: Avem situatii critice in mai multe companii de stat. Exista riscul ca ROMATSA sa nu mai functioneze

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca sunt situatii critice in mai multe companii de stat, precum Tarom, existand chiar riscul ca ROMATSA sa nu mai functioneze, din cauza unei popriri puse pe conturi.

Cum va fi reorganizat Guvernul: Secretariatul General al Guvernului devine o super-structura, cu mai multe atributii, dar si cu Transelectrica si Transgaz in subordine

Guvernul Orban a aprobat in prima sedinta OUG privind restructurarea aparatului central. Pe scurt, in urma reorganizarii, sunt desfiintate ministere, fiind comasate activitati si structuri la nivelul a 16 ministere. Secretariatul General al Guvernului, care va fi condus de Antonel Tanase, un apropiat al premierului, va capata mai multe puteri si doua dintre cele mai importante companii din tara: Transelectrica si Transgaz.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )