Libnet.ro
UNICEF

14:15

Scoala din Europa care nu le permite fetelor sa manance decat atunci cand termina baietii

Antena3 Antena3,
Scoala din Europa care nu le permite fetelor sa manance decat atunci cand termina baietii

Scoala musulmana Al-Hijrah din Birmingham discrimineaza fetele care studiaza acolo. in unitatea de invatamant elevele erau discriminate, iar la biblioteca scolii se gaseau numeroase carti care incitau la vi. continuă pe Antena3

Romania are inca urme adanci de necivilizatie. Ministrul Educatiei:Scoala din orice localitate reprezinta oglinda primarului

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a vorbit, marti, in emisiunea Punctul de intalnire despre cele1. 460 de scoli din Romania care au grupurile sanitare in curte. La inceputul anului.

Compania a carei fabrica a ars n Alba Iulia: Productia va fi transferata, temporar, la alte fabrici din Europa / Nu renuntam la Romnia

Solina Romania arata, dupa incendiul izbucnit, in urma cu 31 de ore, la fabrica din Alba Iulia, ca activitatile de productie vor fi transferate, temporar, catre alte fabrici ale companiei din Europa, insa conducerea grupului francez a declarat ferm ca nu va renunta la activitatile din Romania, transmite Mediafax.

Criminalul din Arad, care si-a decapitat victima, planuise de mai mult timp oribila crima

Criminalul de 32 de ani din Arad care a intrat peste o familie in Sanandrei si l-a decapitat pe un barbat de 44 de ani cu drujba vorbeste cu calm despre crima comisa. Ba mai mult, conform anchetatorilor, el si-a.

Eurostat: Copiii din Romnia sunt cei mai sanatosi din Europa / Peste 99% dintre copiii sub 16 ani au stare de sanatate buna sau foarte buna

Copiii din Romania erau, in 2017, cei mai sanatosi din Europa, potrivit Eurostat, procentul celor care nu sunt bolnavi depasind 99% la toate categoriile de varste.

Destinatii de vacanta: Top 5 cele mai bune statiuni de schi din Europa

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, o vacanta de schi ideala inseamna statiuni putin aglomerate, partii bine intretinute, solutii de transport pe cablu, hoteluri si restaurante ireprosabile, dar si piesaje spectaculoase. In Europa, statiunile de.

Secretarul general al NATO, despre armele nucleare din Europa: Trebuie sa ne asiguram ca mentinem o descurajare credibila fata de Rusia

NATO nu intentioneaza sa desfasoare noi rachete nucleare in Europa, a declarat vineri pentru Reuters secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, dupa anuntul Statelor Unite privind.

ONU - absenta din grupurile care discuta despre Venezuela

Secretariatul general al ONU nu va participa la nici o reuniune a grupurilor care se formeaza pentru a discuta despre criza venezueleana.

Orasul din Romnia care nu are contract de deratizare si dezinsectie de aproape sase ani

Timisoara nu are deratizare si dezinsectie din 2013, cand vechiul contract a expirat, iar Primaria a scos la licitatie acest serviciu. Acum, orasul are toate sansele sa intre in primavara tot fara dezinsectie si deratizare, pentru ca licitatia inceputa anul trecut de primarie a fost din nou contestata, scrie tion. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )