Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scoala gimnaziala I.G Duca din Capitala are trei cazuri confirmate cu COVID-19, in randul profesorilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scoala gimnaziala I.G Duca din Capitala are trei cazuri confirmate cu COVID-19, in randul profesorilor

Scoala Gimnaziala 039;039;I. Duca039;039; va incepe cursurile potrivit scenariului rosu toti elevii vor invata online - n. r. ), a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Roxana Cercel. continuă pe Wall-Street Ro

Scoala Gimnaziala I. G. Duca din Capitala va incepe cursurile potrivit scenariului rosu, dupa ce au fost identificate mai multe cazuri de COVID-19

Desi in acest moment este in vigoare scenariul galben pentru inceperea noului an scolar in Capitala, Scoala Gimnaziala I. Duca va incepe cursurile potrivit scenariului rosu, prin urmare toti elevii.

Trei profesori de la o scoala gimnaziala din Bucuresti, testati pozitiv pentru COVID-19. Cursurile vor incepe online pentru cel putin 14 zile (VIDEO)

Trei profesori de la Scoala Gimnaziala I. Duca din Capitala sunt infectati cu noul coronavirus. Din acest motiv, elevii incep scoala in scenariul rosu. Timp de cel putin 14 zile elevii vor invata.

ISMB anunta ca scolile din Capitala vor adapta scenariul 2, in functie de infrastructura de care dispun

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat, luni, ca scolile din Capitala vor adapta scenariul 2, in functie de infrastructura de care dispun si trebuie sa anunte, pana marti, ce varianta aleg.

Capitala are iar cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Cum arata bilantul imbolnavirilor depistate la nivel de judete

Cu 187 de cazuri noi de COVID-19, Bucurestiul are din nou cele mai multe cazuri nou-confirmate din tara, fiind urmat la acest capitol de judetele Buzau 72), Bacau 65), Iasi 55) si Prahova.

Cu o saptamana ramasa pana la redeschiderea scolilor, Capitala are o rata de incidenta de 1,12 la 1.000 de locuitori. Trei sectoare sunt in scenariul verde, iar celelalte trei in cel galben

Bucurestiul are o rata de incidenta de 1,12 la 1. 000 de locuitori, a anuntat Ministerul Sanatatii luni, cand a reamintit ca in aceasta saptamana vor fi stabilite scenariile privind organizarea.

850 milioane euro - mentenanta garniturilor de metrou din Capitala

Compania Metrorex a lansat, astazi, achizitia publica pentru mentenanta ramelor de metrou. Este vorba despre un contract, care se va derula pe parcursul a urmatorilor 15 ani, cu o valoare estimata de aproape 850 milioane de euro. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 20 octombrie, iar firmele interesate trebuie sa faca dovada ca in ultimii trei ani au prestat activitati similare duse la bun sfarsit, in valoare cumulata de minimum 500 de milioane de lei.

Gabriela Firea: Probabil vor fi si mai mult de 12 scoli din Capitala in scenariul rosu. Avem pregatite 250.000 de teste pentru elevi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Primaria are pregatite 250. 000 de teste pentru infectia cu noul coronavirus pentru elevii din Bucuresti. intrebata, in cadrul unei emisiunii televizate daca este.

VIDEO Cand se lanseaza noul Star Trek: sezonul trei din Discovery are o data exacta

Desi pandemia a dus la amanarea multor premiere cinematografice sau productii TV, fanii Star Trek se pare ca se numara printre norocosi. Cel de-al treilea sezon din Star Trek: Discovery tocmai.

Raluca Turcan: Scoala incepe obligatoriu din 14 septembrie. Parintii trebuie sa ii verifice pe copii, sa nu se prezinte bolnavi la ore

Scoala nu este facultativa, ci incepe in mod obligatoriu din 14 septembrie, a subliniat, luni, vicepremierul Raluca Turcan. Precizarea vine pe fondul ingrijorarilor multor parinti legate de inceperea anului.

Barbat din Capitala prins in flagrant, in timp ce incerca sa vanda 2 kilograme de cannabis

Un barbat din Bucuresti care incerca sa vanda 2 kilograme de canabis in sectorul 4 al Capitalei, a fost prins de politisti si procurorii DIICOT.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )