Libnet.ro
UNICEF

06:15

850 milioane euro - mentenanta garniturilor de metrou din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
850 milioane euro - mentenanta garniturilor de metrou din Capitala

Compania Metrorex a lansat, astazi, achizitia publica pentru mentenanta ramelor de metrou. Este vorba despre un contract, care se va derula pe parcursul a urmatorilor 15 ani, cu o valoare estimata de aproape 850 milioane de euro. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 20 octombrie, iar firmele interesate trebuie sa faca dovada ca in ultimii trei ani au prestat activitati similare duse la bun sfarsit, in valoare cumulata de minimum 500 de milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

COMISIA EUROPEANA A APROBAT: 875,5 milioane euro pentru prima faza a Autostrazii Sibiu-Pitesti

Construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti a primit acordul Comisiei Europene, care a anuntat, ieri, ca investitia va fi finantata din Fondul de Coeziune cu 875,5 milioane euro.

Fonduri europene de 1,2 milioane Euro pentru o cercetatoare romanca

O cercetatoare romanca a obtinut fonduri europene de aproape 1,2 milioane de euro din programul UE pentru inovare si cercetare Orizont 2020, pentru un proiect de istorie medievala pe care il va dezvolta la Cluj.

Ajutoare de stat pentru Romania de 47,4 milioane euro pentru sectoare de crestere a animalelor

Comisia Europeana a aprobat ajutoare de stat in valoare totala de circa 229,4 milioane lei pentru sp.

Toate sectoarele din Capitala se incadreaza in scenariul galben pentru inceperea scolii - Inspectoratul Scolar Bucuresti

Capitala se incadreaza in scenariul 2 privind reluarea cursurilor, a anuntat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Anuntul vine la cateva ore de la informarea Ministerului Sanatatii potrivit careia doar sectoarele 1, 2 si 6 se incadreaza in scenariul hibrid - cursuri fizice si si online, prin rotatie - , iar 3, 4 si 5 s-ar situa in scenariul verde - cursuri fizice.

Dr. Mahler, dupa explozia cazurilor COVID din Capitala: Saptamana viitoare, o provocare pentru spitalele din Bucuresti

Numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat sambata in Capitala, iar managerii de spital apreciaza ca saptamana care urmeaza va fi una grea pentru unitatile medicale bucurestene.

Cum explica expertii explozia de cazuri de COVID din Capitala. Ne asteptam sa creasca numarul de cazuri grave

Cazurile noi de coronavirus au explodat sambata in Capitala, fiind inregistrate 352, si trecand astfel peste precedentul record negativ, de 197 de cazuri. Specialistii au si o explicatie pentru aceasta situatie.

Un tanar din Capitala acuza ca a fost batut cu bestialitate de politisti, dupa ce le-a atras atentia ca nu poarta masca

Un tanar din Bucuresti face acuzatii grave la adresa agentilor de politie,spunand ca a fost batut, dupa ce le-a atras atentia ofiterilor ca nu poata masca de protectie. Barbatul a postat pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )