Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scoala online e acum o necesitate. Va deveni normalul educatiei, dar nu fara respectarea acestei cerinte

Playtech Playtech,
Scoala online e acum o necesitate. Va deveni normalul educatiei, dar nu fara respectarea acestei cerinte

Finalul anului scolar 2019 2020 a fost online. inceputul anului 2020 2021 e online si, foarte probabil, pentru majoritatea elevilor se va desfasura online. Resurse existe, cel putin. continuă pe Playtech

Parintii incep sa se teama de scoala online

Scoala online, cu tot alaiul de dispozitive electronice pe care il impune nu mai este vazut cu ochi buni de marea majoritate a parintilor. Sedentarismul in randul minorilor era o problema si inainte de pandemie, acum lucrurile au evoluat si mai mult intr-un sens nedorit. in plus nici modalitatea de predare nu este considerata satisfacatoare.

Profesor sibian catre elevi: Scoala online poate fi eficienta, daca e luata in serios

Un profesor din Sibiu le preda din sala de clasa elevilor aflati acasa, spunandu-le ca scoala online are o oarecare eficienta daca e luata in serios, insa niciodata nu poate inlocui scoala fata in fata.

Eugen Tomac: Lupta este sa castigam timp pana cand apare vaccinul, pentru ca avem de parcurs aceasta viata cu scoala online, telemunca si pagube uriase in economie (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a facut un apel la solidaritate si coeziune pentru depasirea crizei COVID-19si a efectelor sale. imi aduc aminte si acum in loc sa existe o comunicare cat mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )