Libnet.ro
UNICEF

19:30

Scoala VANDALIZATA de trei copii de pana in 10 ani, in Giurgiu: Ne-am enervat si am inceput sa distrugem totul. Am vazut si intr-un joc ceva asemanator, a fost distractiv - CURSURILE AU FOST SUSPENDATE (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Scoala VANDALIZATA de trei copii de pana in 10 ani, in Giurgiu: Ne-am enervat si am inceput sa distrugem totul. Am vazut si intr-un joc ceva asemanator, a fost distractiv - CURSURILE AU FOST SUSPENDATE (VIDEO, FOTO)

Imagini greu de descris la o scoala din Clejani, judetul Giurgiu. Trei copii, de 8, 9 si 10 ani, au vandalizat scoala in doar trei ore. Nimic nu a mai ramas intre din cele 5 clase, trei pentru invatamantul. continuă pe B1

Scoala vandalizata de trei elevi. Totul a pornit de la o jucarie care canta

Trei elevi, cu varste de 8,9 si 10 ani, au vandalizat o scoala intreaga. Timp de trei ore, copiii au distrus tot ce le-a iesit in cale.

Mister in jurul unui accident rutier produs in Alba in urma cu 10 ani. Una dintre victime nu a fost, inca, identificata

Un accident rutier produs in urma cu 10 ani, soldat cu decesul a doua persoane, nu a fost rezolvat integral pana acum. Politistii au reusit sa identifice doar una dintre cele doua persoane care au murit carbonizate in accident.

Copil de 10 ani surprins de politisti in timp ce conducea un tractor cu remorca neinmatriculat pe drumurile publice

Surpriza pentru politistii de la Rutiera. Acestia au constatat, in urma unui control de rutina in trafic, ca un copil de 10 ani conducea un ansamblu de vehicule, compus dintr-un tractor si o remorca, pe raza unei localitati din judetul Braila.

Trei copii au distrus o scoala intreaga din Giurgiu, in doar trei ore.A fost distractiv pana am inceput sa obosim

Trei copii au distrusin aproximativ trei oro o scoala din comuna Clejani, Giurgiu. Au vandalizatcinci clase, trei pentru invatamantul primar si doua de gradinita, cancelaria, grupul sanitar.

SONDAJ Mai mult de jumatate din angajatii de la nivel global cred ca locurile lor de munca dispar in 10 ani

Mai mult de jumatate din angajatii de la nivel global se simt amenintati de automatizare si cred ca locurile lor de munca vor fi schimbate semnificativ sau vor disparea in urmatorii zece ani, potrivit sondajului PwC Upskilling Hopes and Fears. Totodata, angajatii considera ca actualii angajatori ar trebui sa-i ajute sa dobandeasca noi abilitati digitale.

Dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN, Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT pe toti! DA, E ADEVARAT!

Petre Roman, ajuns acum la 73 de ani, este complet schimbat. IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Fostul premier se imbraca si arata ca.

Vrancea: O scoala si trei gradinite, inaugurate la deschiderea anului scolar

O scoala si trei gradinite nou construite au fost inaugurate luni, odata cu inceperea anului scolar,.

Haos in trafic in prima zi de scoala. Aproape trei milioane de elevi si prescolari incep cursurile

Aproape 3 milioane de elevi si prescolari din Romania merg, de astazi, din nou la cursuri. Prima zi de scoala aduce haosul in traficul din Capitala! Aglomeratia este deja pe sosele, la metrou.

GATA! CRBL a facut ANUNTUL SOC dupa mai bine de 10 ani de CASNICIE cu Elena! Suntem TOTAL OPUSI

CRBL este casatorit de 11 ani cu frumoasa lui sotie, Elena! impreuna au si o fetita, pe nume Alesia. Sotia lui CRBL este o fosta dansatoare si coregrafa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )