Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mister in jurul unui accident rutier produs in Alba in urma cu 10 ani. Una dintre victime nu a fost, inca, identificata

Adevărul Adevărul,
Mister in jurul unui accident rutier produs in Alba in urma cu 10 ani. Una dintre victime nu a fost, inca, identificata

Un accident rutier produs in urma cu 10 ani, soldat cu decesul a doua persoane, nu a fost rezolvat integral pana acum. Politistii au reusit sa identifice doar una dintre cele doua persoane care au murit carbonizate in accident. continuă pe Adevărul

GRAV accident rutier in Brasov! Ce s-a intamplat...

Un accident rutier a avut loc, luni, la Ghimbav, in Brasov, trei TIR-uri fiind distruse.

Accident rutier grav pe DN 56, la iesirea din Radovan

Un copil de cinci ani a murit si unul de 12 ani a fost grav ranit intr-un accident rutier care a avu.

Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces.

UPDATE Fiul lui Gino Iorgulescu, ranit grav dupa un accident rutier. Soferul celeilalte masini a murit - surse

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminica dimineata la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost ranit grav intr-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. 27 Mario Iorgulescu e in stare grava la Elias, fiind intubat si ventilat mecanic, a declarat Silvius Negoita, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti. tanarului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice in prezenta Politiei, acestea fiind trimise la Institutul National de Medicina Legala.

Accident cumplit. Un tanar de 21 de ani a murit calcat de o masina condusa de un tanar de 22 de ani

Un tanar de 21 de ani din Timisoara a murit sambata seara in urma unui grav accident rutier produs pe un drum judetean din Timis.

Fiul presedintelui LPF a produs un accident rutier de proportii in Capitala: Un alt sofer si-a pierdut viata, iar Mario Iorgulescu a fost internat de urgenta in stare grava (FOTO, VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a produs un accident grav de circulatie, pe soseaua Chitilei din Capitala, in urma caruia un tanar de 24 de ani, care conducea regulamentar,.

Record de soferi beti surprinsi de politisti in trafic. Un conducator auto aflat in aproape in coma alcoolica a provocat un accident rutier

In urma unor controale in trafic10 conducatori auto, cu varsta cuprinsa intre 20 si 52 de ani, sunt cercetati penal pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului dupa ce politistii rutieri au constatat, in urma unor controale in trafic, ca s-au urcat bauti la volan.

Autocar cu 57 de pasageri, implicat intr-un accident rutier. A iesit de pe carosabil, a rupt parapetul si un copac

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de sambata, 7 septembrie, la iesirea din Eforie Nord catre Eforie Sud, judetul Constanta.

inca un ACCIDENT teribil in Bucuresti: PRAF s-au facut! Bilantul VICTIMELOR (FOTO)

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs in zona Mihai Bravu din Bucuresti, calea de rulare a tramvaielor din zona fiind blocata, anunta Brigada Rutiera a.

Pe 13 iulie, Darius a suferit un grav accident rutier. Dupa doua luni de lupta, adolescentul de 18 ani s-a stins din viata

Tanarul oradean Darius Bala, in varsta de 18 ani, elev la Colegiul National Mihai Eminescu, s-a stins din viata, la aproape doua luni dupa ce a suferit un grav accident pe centura Oradiei. Pe 13 iulie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )