Libnet.ro
UNICEF

14:30

Scolari: Cea mai proasta zi din viata mea

Online Sport Online Sport,
Scolari: Cea mai proasta zi din viata mea

Antrenorul Luiz Felipe Scolari a descris infrangerea suferita cu 7-1 in fata Braziliei drept cea mai proasta zi din viata sa si si-a asumat intreaga raspundere. continuă pe Online Sport

Luiz Felipe Scolari, dupa 1-7 cu Germania: Cea mai urata zi din viata mea

Selectionerul nationalei Braziliei, Luiz Felipe Scolari, si-a asumat responsabilitatea infrangerii categorice din semifinalele Cupei Mondiale, 1-7 cu Germania, si a declarat ca a avut parte de cea mai urata.

BACALAUREAT 2014 BISTRITA-NASAUD. Ce spune despre examenul de Bacalaureat Alexandra Turcu, absolventa cu nota cea mai mare din judet

Alexandra Turcu este absolventa a Colegiului National Liviu Rebreanu, iar la examenul de Bacalaureat 2014 a obtinut media cea mai mare din judet, 9,96. Tanara spune ca s-a pregatit in timpul anului, iar in ultimele doua saptamani doar a recapitulat si aprofundat materiile.

Simona Halep: Traiesc cele mai frumoase momente din viata mea. Vreau sa fiu ca Nadia, Hagi si Nastase

Simona Halep s-a antrenat cu micutii tenismeni si va lua parte la BRD Bucharest Open. Jucatoarea si-a exprimat ambitia de a deveni numarul 1 mondial.

VIDEO Povestile fotbalului A disgraca sobre o Brasil Cea mai neagra zi din istoria fotbalului carioca

Un spectator a strigat Brazilia a murit! si s-a prabusit in tribuna, fulgerat de un atac de inima. Trei suporteri s-au sinucis in plina strada. Ademir isi sfasia echipamentul in vazul celor 200 de mii de suporteri prezenti pe stadion. Pe raul Maracana puteau fi vazute, plutind intr-un lugubru convoi, mii de chitare distruse. Nu e povestea meciului de aseara ci a Cupei Mondiale Brazilia 1950 cand Selecao a pierdut absolut neasteptat si dramatic titlul. Imaginile extraordinare de atunci si de acum rostesc aceeasi tristete nemarginita a unui popor pentru care fotbalul este religie.

Cea mai intalnita fobie a timpului modern afecteaza 66% din oameni

Decizia SUA de a confisca telefoanele si laptopurile descarcate pe aeroporturi a starnit un val de nemultumiri printre pasageri si a readus in discutie cea mai mare fobie a omului modern: frica de a ramane fara telefonul mobil.

VIDEO Cea mai faimoasa bere germana de pe Internet

In timp ce Germania calarea Brazilia in semifinalele Cupei Mondiale, acest clip video a circulat printre fanii nemti pe si nu numai. In el, o bere - cea mai faimoasa bautura germana - striveste o racoritoare caipirinha braziliana.

Salata de cartofi care valoreaza 35.000 de dolari. Reteta pentru cea mai populara campanie de crowdfunding

Kickstarter , cea mai mare platforma de strangere de fonduri din lume, a demarat un proiect de donatii pentru o salata de cartofi, in urma caruia s-au strans circa 35. 000 de dolari, in ziua a cincea din cele 30 cat va dura aceasta campanie.

VIDEO Cea mai noua tableta de la Sony a ajuns la Tech in 3. Care sunt noutatile si minusurile noului produs

Sony pare sa se priceapa la produs tablete mai bine de la an la an. Cea mai noua este Xperia Z2 Tablet pe care noi am prezentat-o in emisiunea Tech in 3. Iata ce aduce nou si cam ce minusuri i-am gasit.

VIDEO Cea mai noua tableta de la Sony a ajuns la Tech in 3. Care sunt noutatile si minusurile

Sony pare sa se priceapa la produs tablete mai bine de la an la an. Cea mai noua este Xperia Z2 Tablet pe care noi am prezentat-o in emisiunea Tech in 3. Iata ce aduce nou si cam ce minusuri i-am gasit.

Wal-Mart este cea mai mare companie din lume, urmata de Shell si ExxonMobil - top Fortune

Gigantul american al distributiei Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in termeni de cifra de afaceri, devansand mai multe societati petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului revistei Fortune, publicat luni si citat de AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )