Libnet.ro
UNICEF

05:15

Simona Halep: Traiesc cele mai frumoase momente din viata mea. Vreau sa fiu ca Nadia, Hagi si Nastase

Adevărul Adevărul,
Simona Halep: Traiesc cele mai frumoase momente din viata mea. Vreau sa fiu ca Nadia, Hagi si Nastase

Simona Halep s-a antrenat cu micutii tenismeni si va lua parte la BRD Bucharest Open. Jucatoarea si-a exprimat ambitia de a deveni numarul 1 mondial. continuă pe Adevărul

Romania-Argentina, intre cele mai frumoase zece meciuri din istoria World Cup

Topul celor mai frumoase meciuri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal.

Versuri de Nina Cassian, alese printre cele mai frumoase poeme de dragoste din ultimii 50 de ani: De cand m-ai parasit ma fac tot mai frumoasa

Doua poezii de Nina Cassian si Doina Ioanid au fost alese intr-un top international al celor mai frumoase 50 de poeme de dragoste din ultimii 50 de ani, informeaza publicatia britanica The Guardian, citata de Mediafax.

Netopia: Biletele de avion, produsele electro-IT, fashion si jocurile, cele mai cumparate produse din e-commerce

Biletele de avion, produsele electro-IT, fashion si jocurile online au fost cele mai cumparate produse si servicii din comertul electronic romanesc din 2014, achitate online cu cardul via desktop, tablete sau de pe terminale mobile smart, conform informatiilor Netopia mobilPay, remise astazi redactiei.

Cele mai bune telefoane din Romania sub 1.500 de lei [VIDEO]

Jurnalistii playtech. ro au discutat la Adevarul Live despre cele mai bune telefoane sub 1. 500 pe care le puteti cumpara in Romania. Discutia ramane deschisa dezbaterii. Criterii de luat in considerare cand te uiti la telefoanemaiieftine. Cred ca in primul rand ecranul e important. El trebuie sa fie cel mai bun, cu el interactionezi cel mai des. Si desi foarte multi utilizatori cumpara online, inca exista locuri in care poti testa aparatul. Sa functioneze bine ecranul, rapid, sa aiba luminozitate buna [].

Programul competitiei BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

BRD Bucharest Open si-a stabilit programul competitional, turneul desfasurandu-se in perioada 5-13 iulie. Simona Halep este cea mai asteptata prezenta pe Arenele BNR, jucatoarea fiind, cel mai recent, semifinalista la Wimbledon.

Doua poezii romanesti, in topul celor mai frumoase poezii de dragoste din intreaga lume. CITESTE-LE aici

Poezii ale scriitoarelor Nina Cassian si Doina Ioanid au fost incluse intr-un top international al celor mai frumoase 50 de poeme de dragoste din ultimii 50 de ani, informeaza publicatia britanica The.

INFOGRAFIE Romanii beau bere multa si ieftina. Care sunt tarile cele mai mici preturi si care sunt cele mai vandute branduri din lume

Un roman consuma anual 234 de beri de 0,33 de litri, iar factura totala anuala este, in medie, de 148 de dolari, Romania fiind, paradoxal, atat in topul statelor cu cel mai mare consum de bere pe cap de locuitor, cat si in cel al tarilor cu cele mai mici cheltuieli cu lichidul zeilor.

INFOGRAFIE Romanii beau bere multa si ieftina. Care sunt tarile cu cele mai mici preturi si care sunt cele mai vandute branduri din lume

Un roman consuma anual 234 de beri de 0,33 de litri, iar factura totala anuala este, in medie, de 148 de dolari, Romania fiind, paradoxal, atat in topul statelor cu cel mai mare consum de bere pe cap de locuitor, cat si in cel al tarilor cu cele mai mici cheltuieli cu lichidul zeilor.

Maleficent, pe locul 4 in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Maleficent a devenit cel de-al patrulea cel mai de succes film al anului 2014, urmand sa incaseze 600 de milioane de dolari, un real succes avand in vedere ca Angelina Jolie aduce la viata un personaj feminin controversat si nu aventurile unor personaje masculine.

Accidentata si dezavantajata, Simona Halep iese de la Wimbledon

Simona Halep a fost eliminata joi in semifinale la Wimbledon. Ea a avut ghinion in primul set cand si-a luxat glezna, iar de acolo nu a mai jucat la capacitate maxima. Chiar si asa replica ei a fost puternica, dar arbitrul de scaun a intervenit in doua momente cheie, cand romanca putea scoate capul in fata lui Eugenie Bouchrad ramane valabil ce am scris despre Halep si Senna). A fost o marasvie totala sa furi un jucator accidentat. Dar e si partea buna: insemna ca le-a fost frica rau de tot ca nu ajunge domnisorica in finala. Halep a salvat si cinci mingi de meci, a avut si o minge de break atunci cand Bouchard servea pentru set, dar pana la urma adversara si-a facut serva si a inchis meciul. Canadianca era de batut, dar a fost prea mult pentru Halep, si accidentata si furata. Drumul spre primul titlu de Mare Slem e greu, dar va veni. Si cu mai mult de atat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )