Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scolile din Belgia se redeschid. Ce masuri vor trebui sa respecte elevii

România Liberă România Liberă,
Scolile din Belgia se redeschid. Ce masuri vor trebui sa respecte elevii

O parte din elevii din Belgia, multi purtand masti faciale, au revenit vineri la cursuri ca parte a . continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Masuri impuse pe Aeroportul International Henri Coanda incepand din 15 mai: Ce reguli vor trebui sa respecte pasagerii dupa expirarea starii de urgenta

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti anunta un set de reguli care se vor aplica, incepand din data de 15 mai in cazul Aeroportului International Henri Coanda. Astfel, dupa expirarea starii.

Coronavirus: Elevii din Belgia revin la cursuri purtand masti si trecand prin puncte de control a temperaturii

O parte din elevii din Belgia, multi purtand masti faciale, au revenit vineri la cursuri ca parte a procesului de relaxare a restrictiilor desfasurat de autoritati dupa o perioada de doua luni de izolare la domiciliu, informeaza Reuters, preluat de.

Ce masuri vor fi luate in scolile unde se tin cursuri de pregatire pentru examenele finale

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) si Ministerul Sanatatii MS) au stabilit masurile care trebuie luate in scolile unde se vor tine cursurile de pregatire pentru examenele finale. Ordinul comun a fost publicat, miercuri, in Monitorul Oficial.

Hotelurile din Turcia se pregatesc pentru sezonul estival, prin adaptarea unitatilor de cazare Turistii vor trebui sa se testeze pentru COVID-19

Hotelurile din Antalya, o statiune turceasca de la tarmul Marii Mediterane, au inceput pregatirile pentru debutul sezonului estival 2020 prin adaptarea unitatilor de cazare la o serie de masuri suplimentare de sanatate si igiena impotriva noului coronavirus, a anuntat vineri agentia de presa Anadolu, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

Unele regiuni din statul New York vor fi redeschise de weekendul viitor

Guvernatorul din New York, Andrew Cuomo, a declarat luni ca mai multe regiuni ale statului, din afara orasului New York, ar putea incepe sa isi redeschida economiile de weekendul viitor, dupa indeplinirea criteriilor legate de spitalizari si testarea noului coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )