Libnet.ro
UNICEF

06:00

Scolile din Bucuresti aflate in reabilitare ar intra in scenariul rosu. Restul unitatilor de invatamant, in scenariul galben Seful DSP Bucuresti: Nu am fost informat in acest sens Inspectoratul Scolar: Este exclus sa fi facut vreo propunere

B1 B1,
Scolile din Bucuresti aflate in reabilitare ar intra in scenariul rosu. Restul unitatilor de invatamant, in scenariul galben Seful DSP Bucuresti: Nu am fost informat in acest sens Inspectoratul Scolar: Este exclus sa fi facut vreo propunere

UPDATE, 9 septembrie, ora 17. 00: Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a negat, de asemenea, ca institutia a propus ca toate unitatile de invatamant din Bucuresti sa inc. continuă pe B1

Cum va incepe noul an scolar. Localitate fara niciun caz de COVID-19, inclusa din greseala in scenariul rosu

Ministerul Sanatatii a publicat incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori pe fiecare localitate in parte. Singura localitate din judetul Timis inclusa in scenariul rosu, cu un indice de 6,43 la 1. 000 de locuitori a fost incadrata in acest scenariu dintr-o eroare.

Statul a semnat acordul cu Orange pentru achizitia si livrarea a aproximativ 83.000 de tablete cu internet in scolile din Bucuresti si alte 14 judete. Termenul limita de livrare este 10 septembrie

Oficiul National pentru Achizitii Centralizate ONAC) a semnat miercuri, 9 septembrie, un acord-cadru cu Orange pentru achizitia a aproximativ 83. 000 de tablete cu internet pentru o perioada de 2 ani, a declarat miercuri pentru HotNews. ro Cornelia Nagy, presedintele autoritatii. Orange ar trebui sa semneze acum contractul subsecvent cu Ministerul Educatiei si sa livreze tabletele in scolile din Bucuresti si alte 14 judete pana joi, 10 septembrie, in caz contrar riscand penalitati conform obligatiilor asumate in urma lictatiei pe care a castigat-o, a explicat sefa ONAC. Vezi in articol cand va fi reluata licitatia pentru restul de peste 160. 000 de tablete.

Stare de alerta intr-o maternitate din Bucuresti. Sefa sectiei ATI, diagnosticata cu COVID-19: Inevitabilul s-a produs

Momente de tensiune in cadrul Maternitatii Bucur din Bucuresti, dupa ce seful sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva a fost internata la Spitalul Victor Babes, fiind infectata cu noul coronavirus. Autoritatile au ignorant avertizarile medicilor din cadrul maternitatii Maternitatea Bucur este din luna martie una dintre maternitatile destinate gravidelor infectate cu COVID-19. Astfel se face .

ARAD: Opt localitati din judet vor incepe scoala in scenariul rosu

In judetul Arad, opt localitati se afla in zona rosie, astfel ca elevii nu vor merge fizic la scoala in data de 14 septembrie. Pentru ei, noul an scolar va incepe online. Reprezentantii administratiei judetene spun ca in aceste localitati, cu o populatie scazuta, sunt cate 4-6 cazuri in fiecare comuna, conform news. ro.

Doar 15% dintre scolile din Sibiu vor reluarea cursurilor cu toti elevii, cu separatoare

Aproape jumatate dintre unitatile de invatamant din judetul Sibiu iau in calcul revenirea la scoala a tuturor elevilor, fara separatoare, in timp ce reprezentantii a 15% dintre scoli vor sa revina la scoala cu separatoare montate in salile de clasa, anunta Inspectoraatul Judetean scolar Sibiu.

VIDEO Muzeul Copiilor din Bucuresti, una dintre cele mai mari investitii: ce gasesti acolo

Muzeul Copiilor reprezinta o investitie de 1,3 milioane de euro din partea Primariei Capitalei. Deschis in urma cu 10 zile, pare sa fie un succes. Aproximativ 5000 de persoane au calcat in.

Beatrice Mahler, despre evolutia pandemiei: Saptamana viitoare, o provocare pentru spitalele din Bucuresti

Doctorul Beatrice Mahler, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, se arata ingrijorata de cresterea numarului de cazuri de coronavirus in Bucuresti. Beatrice Mahler.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )