Libnet.ro
UNICEF

14:45

ARAD: Opt localitati din judet vor incepe scoala in scenariul rosu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARAD: Opt localitati din judet vor incepe scoala in scenariul rosu

In judetul Arad, opt localitati se afla in zona rosie, astfel ca elevii nu vor merge fizic la scoala in data de 14 septembrie. Pentru ei, noul an scolar va incepe online. Reprezentantii administratiei judetene spun ca in aceste localitati, cu o populatie scazuta, sunt cate 4-6 cazuri in fiecare comuna, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Unde se tin cursuri normale si unde vor fi doar online, in judetul Cluj. Copiii din doua localitati vor incepe scoala online

Cu doar cateva zile inainte de inceperea scolii, Directiile de Sanatate Publica din toata tara au calculat incidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori, pe fiecare localitate in parte. in cele mai multe cazuri, incidenta este suficient de mica atat cat cursurile sa poata incepe normal.

Zi cruciala. Guvernantii decid cum si cand va incepe scoala. Cand vor fi informati parintii

Zi cruciala cu o saptamana inainte de inceperea anului scolar. Autoritatile decid astazi cum va incepe scoala, insa parintii vor fi informati abia peste trei zile. Atunci va fi facuta publica si lista scolilor unde cursurile incep fizic si unde online. Institutul National de Sanatate Publica va anunta tot astazi si situatia epidemiologica din fiecare judet.

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

Localitatile din scenariul rosu unde scoala se va face exclusiv online

43 de localitati din Romania vor incepe anul scolar in scenariul rosu, astfel ca in aceste cazuri orele se vor desfasura exclusiv in mediul online.

Cum ar putea incepe scoala in fiecare localitate - cursuri normale, hibrid sau online? Lista tuturor localitatilor verzi, galbene si rosii

Scoala ar putea incepe normal in multe localitati din Romania - localitatile verzi, hibrid in localitatile galbene, cu jumatate dintre elevi doua saptamani la scoala si cealalta jumatate la scoala in urmatoarele doua saptamani si exclusiv online in 43 de localitati rosii, unde rata incidentei cazurilor de coronavirus depaseste 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista completa a localitatilor din Romania si in ce scenariu se incadreaza fiecare - verde, galben sau rosu.

Restaurantele si cafenelele se inchid, de miercuri, in 15 localitati din judetul Arad

Restaurantele si cafenelele din 15 localitati din judetul Arad se inchid de miercuri, timp de sapte zile, dupa ce numarul de cazuri de coronavirus a explodat. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a luat decizia de inchidere a restaurantelor si cafenelelor.

Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasa

Comuna Coroieni din judetul Maramures a fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa exclusisv online. Directoarea scolii spune insa ca cei peste 400 de copii din comuna vor veni la scoala fizic, pentru ca nu exista niciun pericol, cazurile de COVID-19 fiind la un centru de batrani. Copiii au stat destul acasa, nu este niciun pericol de COVID, a declarat pentru HotNews. ro directoarea scolii, Liana Lazar. Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet.

Se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc in mai multe localitati din Dambovita

De miercuri pana in 15 septembrie, in noua localitati din judetul Dambovita se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, care isi desfasoara activitatea in interiorul cladirilor. Decizia a fost luata marti de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita.

Restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc se inchid in noua localitati din Dambovita

Restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, care isi desfasoara activitatea in interiorul cladirilor, se inchid, de miercuri pana in 15 septembrie, in noua localitati din judetul Dambovita, potrivit Mediafax. Decizia a fost luata din cauza faptului ca incidenta cumulata a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Cum va incepe scoala in Arges. intr-o localitate din zona rosie vor fi doar cursuri online

Directiile de Sanatate Publica din toata tara au calculat incidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori, pe fiecare localitate in parte. in marea majoritate a acestora, inclusiv in Arges, incidenta este suficient de mica atat cat cursurile sa poata incepe normal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )