Libnet.ro
UNICEF

22:31

Scolile din Romania sunt in afara legii. Ministerul Educatiei n-a publicat regulile prin care sa fie conduse

Antena3 Antena3,
Scolile din Romania sunt in afara legii. Ministerul Educatiei n-a publicat regulile prin care sa fie conduse

Scolile din Romania sunt in afara legii de mai bine de un an. Ministerul Educatiei n-a publicat regulile prin care sa fie conduse, asa ca nici elevii NU se mai supun controalelor severe anuntate la inceputul. continuă pe Antena3

Ministerul Educatiei: Directorul IGR Stefan Marincea, schimbat din functie pentru ca a comunicat public concluzii preliminare cu privire la cauzele cutremurelor din judetul Galati

Ministerul Educatiei Nationale informeaza, intr-un comunicat difuzat miercuri seara, ca directorul Institutului de Geologie al Romaniei IGR), Stefan Marincea, a fost schimbat din functie ca urmare a modului defectuos in care a gestionat si a comunicat public rezultate ale cercetarilor efectuate in zona Izvoarele-Slobozia Conachi, din judetul Galati.

Ministerul Educatiei a publicat calendarul pentru echivalarea invatamantului universitar de scurta durata cu studii universitare de licenta

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a publicat astazi, 16 octombrie, calendarul pentru depunerea actelor de catre profesorii din preuniversitar care vor sa isi echivaleze invatamantul universitar de scurta durata, realizat prin colegiul cu durata de 3 ani sau institutul pedagogic cu durata de 3 ani, cu ciclul I de studii universitare de licenta. Cadrele didactice trebuie sa isi depuna dosarele la inspectorate incepand cu 21 octombrie, iar pana la 1 septembrie 2014 se vor elibera atestatele de echivalare. Vezi in articol integral calendarul echivalarilor.

Exclusiv! Ar pleca sau nu vedetele definitiv din Romania?

Daca Ellie White, Anca Serea si Mirela Stelea sunt deschise atunci cand vine vorba despre mutarea definitiva din Romania, alaturi de partenerii lor de viata, Paula Chirila si Cristina Cioran marturisesc ca ar sta ceva pe ganduri inainte sa ia o asemenea decizie radicala.

Premiera in justitie. Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania

Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania. Instanta s-a pronuntat in mai putin de o saptamana, in cazul subofiterului de la Politia Valea lui Mihai, prins in flagran.

Un tanar din Romania a fost condamnat in Franta pentru crearea unei scheme de angajare ilegala

Un tanar originar din Romania a fost condamnat de Tribunalul Corectional din Perpignan, Franta, pentru ca a contribuit la angajarea, in mod ilegal, a unor compatrioti, conform MEDIAFAX.

Francezii vor sa construiasca un sat special pentru romii din Romania

Autoritatile franceze ar putea construi un sat special pentru romii veniti din Romania. Un sat din vestul Parisului ar putea fi transformat in sat de romi. Aceasta zona se afla in arondismentul 16, unde se.

Grupul Sarantis inchide fabrica Elmiplant din Romania. Compania transfera productia in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia. Productia cremelor de fata si corp Elmiplant, Bioten, Kolastyna va fi transferata la fabrica.

Fabrica Elmiplant din Romania va fi relocata in Grecia

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, potrivit unui anunt facut de companie si citat de b365. ro. Pentru transferul productiei, Sarantis va investi un milion de euro si estimeaza reduceri de costuri de 500. 000 euro pe an.

Sarantis va inchide fabrica Elmiplant din Romania, transferand productia in Grecia.

Grupul elen Sarantis va inchide fabrica de cosmetice Elmiplant din Romania si va transfera productia in Grecia, pentru a sustine economia si exporturile Greciei, a anuntat compania, potrivit Mediafax. Productia cremelor de fata si corp Elmiplant, Bioten, Kolastyna va fi transferata la fabrica Sarantis din Oinofoita, Grecia. Transferul se va incheia la sfarsitul primului trimestru din 2014, se arata intr-un comunicat al grupului. Pentru transferul productiei, Sarantis va investi un milion de .

Ministerul Educatiei a cerut un control la Scoala din Pungesti, dupa ce directorul ar fi fost presat sa iasa cu elevii la proteste

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, vineri, ca a cerut un control la scoala din comuna vasluiana Pungesti, dupa ce a primit informatii ca se fac presiuni asupra conducerii scolii pentru intreruperea cursurilor si participarea la protestul fata de explorarea gazelor de sist, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )