Libnet.ro
UNICEF

05:00

Scope Ratings: Guvernul minoritar din Romania risca o continuare a derapajului fiscal

România Liberă România Liberă,
Scope Ratings: Guvernul minoritar din Romania risca o continuare a derapajului fiscal

Reforma pensiilor si o revenire la prudenta fiscala sunt conditii cheie pentru a evita o noua deteri. continuă pe România Liberă

Ce efecte devastatoare va avea iarna neobisnuit de calda din Romania. ANM trage un semnal de alarma

Temperaturile neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada vor pune in pericol culturile agricole, avertizeaza directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Vremea se va mentine in continuare calda, desi valorile termice vor inregistra o usoara scadere. Noptile vor fi geroase la nivelul intregii tari. ANM: Temperaturile ridicate pun in pericol culturile agricole Pentru agricultura, .

Cum a ajuns sa arate azi Axinte de la Vacanta Mare. Cu ce vedeta din Romania s-a pozat, dupa ce a fost acuzat de escrocherie

Il mai stii pe Axinte de la Vacanta Mare? Acesta s-a transformat total si s-a pozat cu o vedeta din Romania, nimeni alta decat celebra Maria Constantin. Imaginea a fost publicata pe contul de Instagram al frumoasei artiste. Cum a ajuns sa arate azi Axinte de la Vacanta Mare Daca va intrebati ce mai face .

GATA! SE DA si A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA CEA MARE!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror .

Radu Tudor: Documente de ultima ora despre pensiile din Romania

Radu Tudor a prezentat, marti, la Punctul de intalnire, documente exclusive despre pensiile din Romania.

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Reportaj cutremurator despre mafia lemnului din Romania

Deutsche Welle a realizat un reportaj cutremurator despre mafia lemnului din Romania.

Doua persoane originare din Romania, condamnate in Franta pentru ca au cules prea multe ciuperci

Doua persoane originare din Romania au fost condamnate marti in Franta la 500 de euro amenda cu suspendare fiecare pentru o infractiune inedita: au cules ilegal 266 de kilograme de ciuperci intr-o padure din estul acestei tari, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei - apartine unui fost comandant comunist

In ziua votului pentru abrogarea pensiilor speciale,deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit care este cea mai mare pensie speciala din Romania si cui apartine. Cea mai nesimtita pensie speciala din.

Florin Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei, apartinand unui fost comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )