Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scotia anunta un nou referendum pentru independenta in cazul unui Brexit fara acord

B1 B1,
Scotia anunta un nou referendum pentru independenta in cazul unui Brexit fara acord

Aflata in vizita la Berlin, Nicola Sturgeon a declarat ca, in cazul in care Marea Britanie se va retrage din Uniunea Europeana fara niciun acord Brexit, Scotia ar putea organiza in 2020 un nou referendum. continuă pe B1

Scotia ar putea organiza un nou referendum pentru independenta

In cazul unui Brexit fara acord, Scotia ar vrea sa organizeze un alt referendum privind independenta fata de Marea Britanie, a declarat premierul scotian Nicola Sturgeon.

Ambasada Marii Britanii: Asteptam Guvernul roman sa publice oferta sa pentru cetatenii britanici care locuiesc in Romania, in cazul unui Brexit fara acord

Ambasada Marii Britanii la Bucuresti asteapta ca Guvernul roman sa anunte curand care vor fi cerintele sale pentru cetatenii britanici aflati in Romania, in cazul unui Brexit fara acord, potrivit unui comunicat difuzat marti de reprezentanta diplomatica.

Italia amana din nou termenul pentru salvarea Alitalia

Guvernul italian a amanat din nou termenul limita pentru salvarea operatorului aerian Alitalia, acordand potentialilor cumparatori posibilitatea sa depuna oferte angajante pana in 15 octombrie, transmite DPA, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )