Libnet.ro
UNICEF

12:30

Italia amana din nou termenul pentru salvarea Alitalia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia amana din nou termenul pentru salvarea Alitalia

Guvernul italian a amanat din nou termenul limita pentru salvarea operatorului aerian Alitalia, acordand potentialilor cumparatori posibilitatea sa depuna oferte angajante pana in 15 octombrie, transmite DPA, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Italia: Guvernul amana termenul limita pentru salvarea companiei Alitalia

Guvernul italian amana din nou termenul limita pentru salvarea companiei aeriene Alitalia pana in 15.

AEP: 38.944 de romani din diaspora - inscrisi pentru votul in sectii

Termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate la prezidentialele din luna noiembrie a expirat.

Laura Kovesi, din nou la judecata procurorilor din CSM, care trebuie sa decida daca o cerceteaza disciplinar, asa cum a cerut Inspectia Judiciara

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi se afla din nou, miercuri, in fata Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii, care judeca actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara in cazul fostei sefe a DNA si a fostului adjunct al acesteia Marius Iacob. Lui Kovesi - care a fost vizata de mai multe actiuni disciplinare - i se imputa in acest caz atitudinea pe care ar fi avut-o intr-o sedinta a DNA, dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari audio de la acele discutii.

Nicusor Dan vrea, din nou, la primarie, dar va trebui sa treaca de rivalul de la PLUS

Dupa o tentativa esuata, Nicusor Dan vrea sa candideze, din nou, pentru pimaria Capitalei. El s-a in.

VIDEO Sorin Grindeanu recidiveaza. A fost surprins din nou fumand intr-un spatiu cu interdictie, la Aeroportul Timisoara

Fostul premier Sorin Grindeanu, actual presedinte Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), a fost surprins din nou fumand intr-un spatiu in care fumatul este interzis, de aceasta data intr-o incapere a Aeroportului Timisoara.

Gheorghe Dinca, dus din nou in Caracal, la casa unde a comis posibilele crime

Procurorii l-au dus din nou pe Gheorghe Dinca la locuinta sa din Caracal, unde se presupune ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Stire in curs .

Eroul Zilei. Dan Barbulescu, despe maratonul pentru salvarea Rezervatiei Vacaresti

Cea mai frumoasa competitie a anului se pregateste de start. Bucurestenii care iubesc natura se vor alinia la startul unei curse cu scop unic: protejarea testoasei de apa din Parcul Natural Vacaresti, singura.

Scotia anunta un nou referendum pentru independenta in cazul unui Brexit fara acord

Aflata in vizita la Berlin, Nicola Sturgeon a declarat ca, in cazul in care Marea Britanie se va retrage din Uniunea Europeana fara niciun acord Brexit, Scotia ar putea organiza in 2020 un nou referendum.

Kovesi ajunge din nou la judecata CSM. Lovitura ar putea veni cu o zi inainte sa devina procuror-sef european

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) urmeaza sa discute, miercuri, actiunile formulate de Inspectia Judiciara IJ) cu privire la savarsirea de catre fostul procuror-sef al DNA.

Donald Trump socheaza din nou. Mesajul presedintelui SUA, dupa moartea unei reputate jurnaliste: Nu s-a purtat niciodata frumos cu mine

Donald Trump socheazadin nou. Presedintele SUA a firmat, la aflarea vestii ca jurnalistaCokie Roberts a murit, ca nu s-a comportat frumos cu el. Ulterior, Trump a transmis si condoleante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )