Libnet.ro
UNICEF

18:15

Scotia intra din nou in izolare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scotia intra din nou in izolare

Scotia intra din nou, luni, in carantina la nivel national, iar restrictiile urmeaza sa ramana in vigoare pana in primavara, potrivit The Times, relateaza Reuters si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ce s-a intamplat aseara, la ora 23, dupa ce IPS Teodosie a sfidat din nou legea

Ce s-a intamplat aseara dupa ce IPS Teodosie a sfidat din nou autoritatile? Romanii sunt socati de atitudinea Arhiepiscopului si a Bisericii Romane. De asemenea, reactia Politiei a fost si ea una uimitoare in special in contextul de fata. IPS Teodosie a sfidat din nou legea. Reactia Politiei e socant IPS Teodosie a sfidat din .

Marea Britanie a inregistrat din nou peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75.

Coronavirus: Tokyo cere guvernului japonez sa declare din nou stare de urgenta

Guvernatorul orasului Tokyo, Yuriko Koike, a cerut, sambata, ca guvernul japonez sa declare din nou stare de urgenta, in contextul in care capitala nipona a inregistrat in aceasta saptamana un numar record de contaminari cu coronavirus.

Tokyo ii cere guvernului sa declare din nou stare de urgenta

Guvernatorul orasului Tokyo, Yuriko Koike, a cerut, sambata, ca guvernul japonez sa declare din nou stare de urgenta, in contextul in care capitata Japoniei a inregisrrat in aceasta saptamana un numar record de contaminari cu coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )