Libnet.ro
UNICEF

22:00

Coronavirus: Tokyo cere guvernului japonez sa declare din nou stare de urgenta

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Tokyo cere guvernului japonez sa declare din nou stare de urgenta

Guvernatorul orasului Tokyo, Yuriko Koike, a cerut, sambata, ca guvernul japonez sa declare din nou stare de urgenta, in contextul in care capitala nipona a inregistrat in aceasta saptamana un numar record de contaminari cu coronavirus. continuă pe Hotnews

Tokyo ii cere guvernului sa declare din nou stare de urgenta

Guvernatorul orasului Tokyo, Yuriko Koike, a cerut, sambata, ca guvernul japonez sa declare din nou stare de urgenta, in contextul in care capitata Japoniei a inregisrrat in aceasta saptamana un numar record de contaminari cu coronavirus.

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 4 in Bucuresti. in Ilfov continua sa scada Situatia in fiecare judet

Rata de infectare a trecut din nou de 4 in Bucuresti, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, ajungand miercuri, in Capitala, la 4,02, fata de 3,97 cu o zi in urma. Ilfov ramane judetul cu cea mai mare incidenta a cazurilor - 4,84, fata de 4,96 cu o zi in urma.

Primul roman infectat cu coronavirus s-a infectat din nou: Eu si virusul incepem sa ne imprietenim

Sergiu Sgurescu primul roman infectat cu noul coronavirus in tara noastra si unul dintre primii care s-au vindecat, a anuntat ca s-a infectat din nou cu coronavirus, de aceasta data in Germania.

Ce s-a intamplat aseara, la ora 23, dupa ce IPS Teodosie a sfidat din nou legea

Ce s-a intamplat aseara dupa ce IPS Teodosie a sfidat din nou autoritatile? Romanii sunt socati de atitudinea Arhiepiscopului si a Bisericii Romane. De asemenea, reactia Politiei a fost si ea una uimitoare in special in contextul de fata. IPS Teodosie a sfidat din nou legea. Reactia Politiei e socant IPS Teodosie a sfidat din .

Sam Allardyce cere suspendarea Premier League din cauza coronavirusului

Tehnicianul echipei West Bromwich Albion, Sam Allardyce, a lansat un apel pentru suspendarea campionatului Angliei, ca urmare a multiplicarii numarului de cazuri de coronavirus la echipele din Premier League.

Raed Arafat: Clar dupa sarbatori e posibil sa avem din nou crestere a numarului de cazuri. inceperea vaccinarii nu este egal cu finalizarea problemei Sunt convins ca starea de alerta va continua

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat sambata seara, la Digi24, ca o parte a populatiei nu a respectat masurile de protectie si recomandarile de sarbatori, de aceea este posibil sa urmeze o perioada de crestere numarului de cazuri de infectare cu coronavirus. Arafat a subliniat si ca inceperea vaccinarii nu inseamna ca pandemia a trecut sau poate fi tinuta sub control. Vaccinul este o lumina la capatul tunelului, dar inca mai avem mult de mers pana sa ajungem la final, a afirmat seful DSU, care a precizat ca starea de alerta cel mai probabil va fi prelungita.

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou: Va indemn sa va ridicati si sa va faceti auzita vocea din nou

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut romanilor sa se ridice si sa-si faca vocea auzita in mesajul sau de Anul Nou. Liderul celui mai mare partid din Romania mai spune ca urmeaza un an greu in care romanii vor invinge virusul si isi vor lua vietile inapoi, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )