Libnet.ro
UNICEF

01:06

Scotienii au innebunit dupa evolutia lui Ianis Hagi. Romanul a marcat de doua ori cu Lyon

Playtech Playtech,
Scotienii au innebunit dupa evolutia lui Ianis Hagi. Romanul a marcat de doua ori cu Lyon

Rangers au refuzat sa recidiveze dupa jocul slab din prima repriza a lui Ryan Kent, intrucat au reusit o impresionanta victorie cu 2-0 in fata celor de la Lyon in deschiderea competitiei amicale Veolia Trophy. Scotienii au innebunit dupa evolutia lui Ianis Hagi Ianis Hagi nu a fost integralist in acest meci amical cu cei . continuă pe Playtech

Fanii lui Rangers isi pun toate sperantele in Ianis Hagi: Tu vei face diferenta in acest sezon

Ianis Hagi nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a deveni unul dintre favoritii fanilor lui Glasgow Rangers. Romanul a fost imprumutat in iarna, de la Genk, si transferat definitiv la inceputul acestei luni. 3,5 milioane de euro au platit scotienii pentru a-l cumpara pe Hagi, iar fanii sunt convinsi ca echipa a .

Si francezii au fost cuceriti de Ianis Hagi! Cuvinte mari la adresa romanului

Ianis Hagi a impresionat pe toata lumea cu prestatia sa din partida castigata de Rangers pe terenul lui Lyon, scor 2-0. Romanul a marcat ambele goluri si a fost elogiat de jurnalistii scotieni, care i-au dat cea mai mare nota din echipa. Prestatia lui Ianis a fost elogiata si de presa franceza. Le Progres scrie .

Ce nota a primit Ianis Hagi dupa golurile cu Lyon. A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi a stralucit in cea mai importanta partida amicala din presezon pentru Glasgow Rangers, 2-0 cu Lyon. Decarul nationalei Romaniei a marcat ambele goluri, in decurs de cinci minute, in poarta lui Ciprian Tatarusanu. Rangers a reusit sa se impuna in ciuda faptului ca a jucat cu un om in minus inca din prima .

Gestul facut de Ianis Hagi inainte sa inscrie doua goluri in poarta lui Ciprian Tatarusanu (FOTO)

Ianis Hagi, cumparat definitiv de Glasgow Rangers, in schimbul a 3,5 milioane de euro, a bifat o noua prestatie excelenta in tricoul scotienilor. in amicalul cu Lyon a inscris doua goluri in poarta lui.

Ianis Hagi a inscris doua goluri in cinci minute, in Lyon - Glasgow Rangers 0-2

Ianis Hagi a reintrat pe teren la turatie maxima, inscriind in cinci minute doua goluri pentru Glasg.

Rival pentru Ianis Hagi? Transferul care poate da peste cap evolutiile romanului

Glasgow Rangers preseaza pentru a bifa un transfer important in aceste zile. Conform jurnalistilor de la scotsman. com, Steven Gerard insista pentru Bongani Zungu, international sud-african. Mijlocasul de 27 de ani este in prezent legitimat la Amiens. Conform sursei citate, Rangers ar fi dispusa sa achite 3,5 milioane de euro pentru acest transfer. Francezii ar putea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )