Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce scrie in contestatiile impotriva lui Nicusor Dan. Sustine ca ar putea deveni primar abia dupa 35 de zile de la castigarea alegerilor locale

B1 B1,
Ce scrie in contestatiile impotriva lui Nicusor Dan. Sustine ca ar putea deveni primar abia dupa 35 de zile de la castigarea alegerilor locale

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, mai are de asteptat inca o saptamana pana la investirea oficiala in functie. Mandatul castigat la alegerile locale din 27 septembrie 2020 i-a fost contestat de 52 de. continuă pe B1

52 de contestatii impotriva lui Nicusor Dan. Urgenta PSD nu este rezolvarea problemelor orasului, ci intarzierea preluarii mandatului meu

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, miercuri, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

NICUSOR DAN: Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca Termoenergetica a fost un esec de la momentul infiintarii sale, datoriile sale fiind de o jumatate de miliard de lei catre Elcen si a precizat ca directorul acestei companii va fi schimbat din functie.

Nicusor Dan: Nu am niciun fel de emotie pentru majoritatea care va guverna Bucurestiul, cu atat mai mult cu cat avem un program politic comun

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca nu are emotii in ceea ce priveste functionarea unei majoritati in Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), aratand ca a discutat cu consilierii alesi sub siglele PNL si USR-PLUS si ca acestia au in continuare un program politic comun.

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

NICUSOR DAN: Validarea mandatului meu a fost contestata de 52 de cereri de apel

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, azi, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

Nicusor Dan, despre serviciul de incalzire si apa calda: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, ca PSD sa dea vina pe noua administratie (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, sustine ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni in ceea ce priveste serviciul de incalzire si apa calda, pentru ca PSD sa.

Nicusor Dan si-a depus demisia din Camera Deputatilor

Chiar daca nu si-a preluat inca mandatul de primar al Capitalei, Nicusor Dan si-a depus, luni, demisia din Camera Deputatilor, scrie g4media.

in mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului. Cum si de ce se intampla acest lucru

In mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului desi a fost validat in functie. Nicusor Dan a anuntat miercuri ca validarea mandatului sau a fost atacata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Astfel, Nicusor Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, .

Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta. Ce se intampla cu alesul bucurestenilor

Nicusor Dan este validat de Tribunalul Bucuresti pentru functia de primar general al Capitalei. Cum era si firesc acesta a trebuit sa demisioneze din functia detinuta pana la momentul valdiarii sale ca Primar. Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta Nicusor Dan pana la momentul validarii a detinut functia de deputat in cadrul Camerei Deputatilor.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea si-a abandonat mandatul si obligatiile legale

Primarul general ales, Nicusor Dan, a subliniat joi ca nu si-a preluat deocamdata mandatul de la PMB si ca problemele legate de furnizarea apei calde trebuie gestionate de primarul in functie, Gabriela Firea, pe care a acuzat-o ca si-a abandonat obligatiile legale, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2902 seconds )