Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce scrie in motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban

B1 B1,
Ce scrie in motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban

Investit initial in noiembrie 2019 si reinstalat la jumatatea lui martie 2020, Guvernul Orban este amenintat politic din nou, in conditiile in care, luni, PSD a depus o motiune de cenzura, iar Marcel Ciolacu. continuă pe B1

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi citita pe 20 august

Birourile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis luni seara ca motiunea de cenzura a PSD impotriva Cabinetului Orban sa fie citita intr-un plen reunit care va avea loc pe 20 august si va incepe la ora 12. Votul si dezbaterea motiunii vor fi stabilite intr-o alta sedinta a conducerii reunite a Parlamentului, conform news. ro.

DOCUMENT. Textul integral al motiunii de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban

PSD a depus, astazi, la Parlament, documentul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban pe care il acuza de jaf generalizat in perioada starii de urgenta cauzate de pandemia de coronavirus.

Motiunea pacii. Cum pot profita si Ciolacu, si Orban de motiunea de cenzura depusa de PSD. CCR arbitreaza

In premiera, PSD a depus motiune de cenzura in sesiune extraordinara, Marcel Ciolacu fiind presat de Congresul partidului. De partea cealalta, PNL va contesta demersul la CCR. Augustin Zegrean, fostul presedinte al institutiei, explica cine are dreptate. in plan politic, noua disputa dintre PNL si PSD ar avantaja ambele partide.

Eugen Teodorovici explica de ce nu a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. Nou atac dur la Ciolacu

Eugen Teodorovici a explicat, luni seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, de ce nu a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban care va fi citita joi in Parlament Teodorovici spune ca va vota oricand o astfel de motiune de cenzura, insa doar daca va vedea, va citi si isi va asuma continutul textului acesteia.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban are sanse mari sa treaca: PSD ar putea propune un premier tehnocrat! - surse

Motiunea de cenzura depusa de PSD pentru demiterea Guvernului Orban va trece, conform unor surse. Klaus Iohannis insa nu va accepta vreo propunere de la PSD, asa cum a si declarat.

Pandemia a fost transformata intr-o pande-mita generalizata!. Cum arata motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban

Social-democratii acuza Guvernul Orban ca a pierdut complet controlul in gestionarea situatiei COVID-19 si de devalizarea bugetului de stat sub paravanul pandemiei, potrivit textului motiunii de cenzura. PSD aminteste si de masurile contradictorii ale Executivului si de restrictii impuse fara rost romanilor.

Cine e parlamentarul PSD care nu a semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat cine nu a semnat motiunea de cenzura depusa luni, 17 august 2020, impotriva Guvernului Orban.

Marcel Ciolacu: Maine PSD va depune motiunea de cenzura la Parlament. Cand e programat votul impotriva Guvernului Orban

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, in carul evenimentului de lansare a candidatiilor PSD la primariile din Capitala, ca Partidul Social Democrat va depune luni la Parlament motiunea de.

Augustin Zegrean: Motiunea de cenzura depusa de PSD trebuie votata pana la 1 septembrie, altfel se incalca Constitutia

Constitutia nu interzice depunerea unei motiuni de cenzura in sesiune extraordinara, sustine fostul presedinte al CCR, Augustin Zegrean, pentru Adevarul. insa motiunea depusa de PSD in sesiune extraordinara trebuie votata in aceeasi sesiune, asadar pana la inceputul lunii septembrie, cand incepe sesiunea ordinara, explica Augustin Zegrean. Altfel, s-ar incalca Legea fundamentala.

Sansele ca motiunea de cenzura a PSD sa treaca, PMP a anuntat deja ca nu o va vota

PSDar urma sa depuna, luni, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban, potrivit anuntului facut saptamana trecuta deMarcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )