Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ce scrie prea internationala despre scrisoarea lui Giuliani: Avocatul lui Trump, platit de firma ce apara un corupt / Giuliani, sunat de la Departamentul de stat:Voiau sa stie daca este adevarat

Hotnews Hotnews,
 Ce scrie prea internationala despre scrisoarea lui Giuliani: Avocatul lui Trump, platit de firma ce apara un corupt / Giuliani, sunat de la Departamentul de stat:Voiau sa stie daca este adevarat

Subiectul scrisorii trimise de Rudy Giuliani in Romania a fost reflectat in principalele ziare internationale, care vorbesc despre interventia fostului primar contra luptei anticoruptie, dar si de diferenta fata de pozitia oficiala a autoritatilor oficiale din Statele Unite. continuă pe Hotnews

Ce scrie prea internationala despre scrisoarea lui Giuliani: Avocatul lui Trump, platit de firma ce apara un corupt / Giuliani, sunat de la Departamentul de stat:Voiau sa stie daca este adevarat / Am discutat cu cel putin un oficial romn

Subiectul scrisorii trimise de Rudy Giuliani in Romania a fost reflectat in principalele ziare internationale, care vorbesc despre interventia fostului primar contra luptei anticoruptie, dar si de diferenta fata de pozitia oficiala a autoritatilor oficiale din Statele Unite.

Purtatorul de cuvant al Ambasadei SUA la Bucuresti, despre scrisoarea lui Giuliani: Guvernul SUA nu comenteaza opiniile sau concluziile unor persoane fizice, cetateni americani

Purtatorul de cuvant al Ambasadei SUA la Bucuresti Donald L. Carroll transmite, referindu-se la scrisoarea adresata autoritatilor romane de avocatul presedintelui american Donald Trump Rudolph Giuliani pe tema pr.

Ambasada SUA, despre scrisoarea lui Giuliani: Nu comentam opiniile unor persoane private

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a reafirmat joi, privind scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani liderilor romani, ca Guvernul si Ambasada SUA nu comenteaza opiniile persoanelor private. Dupa.

Ambasadorul SUA, despre scrisoarea lui Giuliani: Nu comentam parerile unor cetateni particulari. Noi ncurajam Romnia sa-si consolideze sistemul judiciar

Ambasadorul SUA Hans Klemm a subliniat, joi, faptul ca Rudolph Giuliani nu are nicio calitate oficiala, iar opiniile avocatului sunt ale unei persoane private. Klemm a mai spus ca SUA incurajeaza Romania sa-si intareasca institutiile, inclusiv sistemul judiciar.

Dan Barna, despre epistola lui Giuliani: Asteptam cu nfrigurare scrisoarea frizerului domnului Trump

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca scrisoarea trimisa de avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, nu are nicio consistenta din punct de vedere politic, afirmand, ironic, ca seful statului va primi probabil mesaje si din partea frizerului si bucatarului presedintelui SUA, scrie Mediafax.

Politico: Rudolph Giuliani, avocatul lui Trump, a recunoscut ca a fost platit pentru scrisoarea adresata lui Iohannis

Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, a marturisit ca a fost platit pentru a scrie scrisoarea catre Klaus Iohannis. Acesta a spus ca a remunerat de o firma a fostului director FBI, Louis.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

Giuliani, pentru NY Times, despre scrisoarea trimisa lui Iohannis: Nu are nimic de-a face cu guvernul SUA

Rudolph Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, a spus miercuri, potrivit The New York Times, ca scrisoarea sa adresata presedintelui Romaniei nu are legatura cu guvernul american. Cotidianul citat.

Ion Cristoiu, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Avem de-a face cu un gest politic. E un demers

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in emisiunea 100 de minute, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani. Jurnalistul considera ca scrisoarea este, de fapt, un demers. in primul rand, scrisoare.

Kelemen Hunor, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Se vede o problema. De ce nu vrem sa discutam despre aceste aspecte?

Presedintele UDMR,Kelemen Hunor, spune despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani, ca nu se poate minimaliza ceea ce spune prin tot felul prin afirmatii fara substanta. Potrivit liderului maghiar, de la ni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )