Libnet.ro
UNICEF

23:00

Giuliani, pentru NY Times, despre scrisoarea trimisa lui Iohannis: Nu are nimic de-a face cu guvernul SUA

Antena3 Antena3,
Giuliani, pentru NY Times, despre scrisoarea trimisa lui Iohannis: Nu are nimic de-a face cu guvernul SUA

Rudolph Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, a spus miercuri, potrivit The New York Times, ca scrisoarea sa adresata presedintelui Romaniei nu are legatura cu guvernul american. Cotidianul citat. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

Washington Post: Giuliani a discutat cu cel putin un oficial roman despre scrisoarea adresata presedintelui Iohannis

Avocatul presedintelui Donald Trump, Rudolph Giuliani, a declarat pentru Washington Post ca a fost contactat de Departamentul de Stat in legatura cu scrisoarea adresata autoritatilor romane si ca a discutat cu cel putin un oficial roman, fara a-l nominaliza insa.

Ion Cristoiu, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Avem de-a face cu un gest politic. E un demers

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in emisiunea 100 de minute, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani. Jurnalistul considera ca scrisoarea este, de fapt, un demers. in primul rand, scrisoare.

Ce spune Rudolph Giuliani despre scrisoarea sa si pozitia oficiala a SUA

Scrisoarea trimisa lui Klaus Iohannis si autoritatilor romane nu are nimic de-a face cu Guvernul american, a declarat avocatul presedintelui american Donald Trump, Rudolph Giulani, citat de The New York Times NYT).

Rudolph Giuliani, despre scrisoarea catre Iohannis: Nu are legatura cu Guvernul SUA. Eu sunt un avocat si un consultant independent

Rudolph Giuliani a declarat, pentru New York Times, ca scrisoarea catre presedintele Klaus Iohannis nu are nicio legatura cu Guvernul Statelor Unite. El a precizat ca, desi il reprezinta pe presedintele.

Ambasada SUA, despre scrisoarea lui Giuliani: Nu comentam opiniile unor persoane private

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a reafirmat joi, privind scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani liderilor romani, ca Guvernul si Ambasada SUA nu comenteaza opiniile persoanelor private. Dupa.

Politico: Rudolph Giuliani, avocatul lui Trump, a recunoscut ca a fost platit pentru scrisoarea adresata lui Iohannis

Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, a marturisit ca a fost platit pentru a scrie scrisoarea catre Klaus Iohannis. Acesta a spus ca a remunerat de o firma a fostului director FBI, Louis.

Kelemen Hunor, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Se vede o problema. De ce nu vrem sa discutam despre aceste aspecte?

Presedintele UDMR,Kelemen Hunor, spune despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani, ca nu se poate minimaliza ceea ce spune prin tot felul prin afirmatii fara substanta. Potrivit liderului maghiar, de la ni.

Scrisoarea trimisa de directorul SRI, Eduard Hellvig, catre politicieni

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea 100 de minute, scrisoarea trimisa de directorul SRI, Eduard Hellvig, catre politicieni. Ma adresez dumneavoastra, prin aceasta scrisoare, considerand ca.

Rudy Giuliani a recunoscut ca a primit bani pentru a scrie scrisoarea catre Iohannis

Rudy Giuliani a recunoscut pentru portalul Politico. eu ca a fost platit pentru a scrie scrisoarea adresata presedintelui Klaus Iohannis. Giuliani ar fi primit onorariu de la firma Freeh Group International Solutions, care este detinuta de fostul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )