Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce scrie presa internationala despre incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Adevărul Adevărul,
Ce scrie presa internationala despre incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Reuters, Associated Press, BBC, Al Jazeera, ABC, Deutsche Welle relateaza despre incendiul produs sambata seara la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea grava a unui medic care a incercat sa-i salveze. continuă pe Adevărul

Antrenorul emerit de lupte Mircea Covataru a murit in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Federatia Romana de Lupte si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Neamt au anuntat, duminica, decesul antrenorului emerit Mircea Covataru, personalitate marcanta a luptelor greco-romane. DJST Neamt a precizat ca barbatul este una dintre victimele incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Colegiul Medicilor, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii!

Sistemul de sanatate romanesc trebuie sa nu mai produca tragedii, afirma presedintele Colegiului Medicilor Daniel Coriu dupa incendiul de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Eltransmite condoleante familiilor celor 10 pacienti decedati in urma incendiului si isi exprima solidaritatea cu medicul care a suferit arsuri grave incercand sa salveze pacientii.

Presa straina relateaza despre incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt

Reuters, Associated Press, BBC, Al Jazeera, ABC, Deutsche Welle relateaza despre incendiul produs sambata seara la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea grava a unui medic care a incercat sa-i salveze, noteaza News. ro.

Ciolacu anunta ca PSD suspenda orice actiune de campanie, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Marcel Ciolacu a anuntat duminica pe Facebook ca PSD va suspenda orice actiune de campanie, dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt in urma caruia 10 persoane au decedat. Toti decidentii politici au obligatia, in acest moment, sa se ocupe exclusiv de sanatatea oamenilor, nu de alegeri, a adaugat liderul social-democratilor.

Autoritatea pentru Calitatea in Sanatate: Nereguli majore la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde a avut loc incendiul violent

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ce priveste siguranta personalului si a pacientilor, mai exact patru indicatori cu neconformitati, a declarat la Digi24 Marius Filip, directorul Unitatii de Standarde din cadrul Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate.

Spitalul judetean Piatra Neamt, macinat de nereguli privind siguranta medicilor si pacientilor. Ce au gasit autoritatile

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ceea ce priveste siguranta personalului si a pacientilor chiar inaintea incendiului devastator, in urma caruia au murit 10 oameni si alti 7 au fost raniti.

Ionel Arsene, despre Spitalul Judetean Piatra Neamt: Suntem in curs de autorizare ISU. Toate spitalele din Romania au probleme

Presedintele Consiliului Judetean Neamt si lider al organizatiei PSD Neamt Ionel Arsene a declarat ca Spitalul Judetean este in curs de obtinerea a autorizatiei ISU. Problema privind autorizatie de la ISU au toate spitalele din Romania, a adaugat el.

Nereguli majore la Spitalul Judetean Piatra Neamt, acolo unde au ars pacientii COVID-19, raportate de Autoritatea pentru Calitatea in Sanatate

Spitalulu Judetean Piatra Neamt prezenta o serie de nereguli, in ceea ce priveste siguranta personalului si a personalului. Directorul Unitatii de Standarde din cadrul Autoritatii Nationale de Management al Ca.

Presa internationala despre tragedia de la Piatra Neamt: Cel mai grav incendiu dupa Colectiv, in tara europeana unde infrastructura sanitara e printre cele mai sarace

Presa internationala a reflectat pe larg incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt si a mentionat, in context, situatia precara a sistemului de sanatate din tara noastra.

Incendiu la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: Pacientii cu COVID-19 afectati in urma incendiului vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a declarat sambata seara ca pacientii COVID-19 care vor fi adusi de la Piatra Neamt, in urma incendiului care s-a produs la Sectia de Terapie Intensiva a spitalului judetean vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )