Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presa internationala despre tragedia de la Piatra Neamt: Cel mai grav incendiu dupa Colectiv, in tara europeana unde infrastructura sanitara e printre cele mai sarace

Antena3 Antena3,
Presa internationala despre tragedia de la Piatra Neamt: Cel mai grav incendiu dupa Colectiv, in tara europeana unde infrastructura sanitara e printre cele mai sarace

Presa internationala a reflectat pe larg incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt si a mentionat, in context, situatia precara a sistemului de sanatate din tara noastra. continuă pe Antena3

Ce scrie presa internationala despre incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Reuters, Associated Press, BBC, Al Jazeera, ABC, Deutsche Welle relateaza despre incendiul produs sambata seara la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea grava a unui medic care a incercat sa-i salveze.

Precedentul care ar fi putut opri tragedia de la Piatra Neamt. Autoritatile au ignorat focul de la Spitalul Sinaia

Tragedia de la Piatra Neamt a avut un precedent la Sinaia, in urma cu doar patru luni, care ar fi putut fi un semnal de alarma pentru unitatile medicale care functioneaza in cladiri vechi cu infrastructura subdimensionata nevoilor actuale.

Cincinalul si incendiul: Tragedia de la Piatra Neamt a fost precedata de alte doua incidente grave, provocate tot de foc. Filmul evenimentelor de sambata

Derularea evenimentelor tragice care s-au petrecut in cazurile maternitatii Giulesti 16 august 2010) si cele din clubul Colectiv 30 octombrie 2015) s-a repetat, sambata seara, la Piatra Neamt, acolo unde 10 pacienti internati la sectia ATI au murit la Spitalul Judetean, iar medicul de garda care a incercat sa ii salveze din flacari se zbate intre viata si moarte.

Echipa nationala de fotbal ajuta familiile celor care au murit in tragedia de la Piatra Neamt! Gestul facut de tricolori

Tricourile de joc pentru meciul cu Norvegia vor fi purtate de tricolori la partida organizata la Mogosoaia intre componentii lotului national, dupa care vor ajunge la oameni care fac donatii pentru familiile celor care au murit in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Tariceanu cere demisia Guvernului Orban dupa tragedia de la Piatra Neamt

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu sustine ca Guvernul nu poate spune ca nu a stiut ca ceva era in neregula la spitalul din Piatra Neamt si a solicitat demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru.

Alexandra Furnea, supravietuitoare de la Colectiv, despre incendiul de la Piatra Neamt: Uitati-va bine la imagini! Sa ne fie rusine!

Alexandra Furnea, una dintre supravietuitoarele de la Colectiv, este ingrozita de ceea ce s-a intamplat sambata seara la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt. Ea rememoreaaza pe pagina sa de socializare amintiri pe care le-ar fi vrut uitate.

Victor Ponta, despre tragedia de la Piatra Neamt: Cum este posibil? INCOMPETENTA UCIDE!

Persoanele care au decedat in urma incendiului izbucnit, sambata seara, in Sectia Anestezie Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, sunt 7 barbati si 3 femei, cu varste.

Stelian Tanase despre tragedia din Neamt: Se cere urgent capul lui Motoc! Tataru? Arafat? Orban? Toti la pachet? Daca PNL nu face nimic, pierde alegerile

Scriitorul Stelian Tanase face o analiza a tragediei petrecute la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt. El estimeaza un picaj in sondaje a PNL si chiar riscul de a pierde alegerile daca nu sunt luate masuri ferme.

Oamenii, ingroziti de tragedia de la ATI Piatra Neamt: Au murit cu zile, din cauza unor incapabili

Opinia publica este ingrozita de tragedia petrecuta la sectia de Anestezie Terapie Intensiva ATI) de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Oamenii remarca faptul ca persoanele care se aflau in sectia ATI, in seara de sambata, 14 noiembrie, au fost condamnati la moarte de doua ori.

Gabriel Diaconu, dupa declaratia lui Tataru la tragedia din Piatra Neamt: Cum sa fim toti la fel de vinovati, domnule ministru al Sanatatii?

Medicul psihiatru Gabriel Diaconnu ii explica ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de ce nu toti romanii sunt vinovati de tragedia care a avut loc sambata-seara la sectia ATI a Spitalului Judetean de urgenta din Piatra Neamt, dupa ce Tataru a spus, raspunzand unei intrebari, ca toti trebuie sa ne simtim vinovati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )