Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce scrie presa internationala despre propunerea de revocare a procurorului general

Adevărul Adevărul,
Ce scrie presa internationala despre propunerea de revocare a procurorului general

Presa internationala a alocat spatii largi deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului general, Augustin Lazar. continuă pe Adevărul

Iohannis: Cererea ministrului Justitiei de revocare a procurorului general este complet neadecvata / Tudorel Toader trebuie sa plece de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca cererea ministrului Justitiei de revocare a procurorului general Augustin Toader este complet inadecvata si ii cere din nou demisia lui Tudorel Toader. Modul in care ministrul a prezentat public raportul este unul tendentios si denota intentia acestuia de a subordona politic procurorii, afirma seful statului.

Augustin Zegrean nu crede ca Iohannis poate respinge cererea de revocare a procurorului general avnd n vedere precedentul Kovesi: Suntem n situatii identice

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean afirma ca suntem in situatii identice atunci cand vine vorba de revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi si noua cererea de revocare formulata miercuri seara de Tudorel Toader pentru procurorul general Augustin Lazar.

Liviu Plesoianu, despre propunerea de revocare a lui Augustin Lazar: Urmeaza faza penala

Tudorel Toader a decis declansarea procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Deputatul Liviu Plesoianu crede ca acum urmeaza faza penala. Demararea procedurii de revocare era.

Comisia Europeana, reactie de ultima ora: Dupa revocarea sefei DNA, procedura de revocare a procurorului general produce ingrijorare

Comisia Euopeana transmite, joi, intr-un comunicat de presa, ca declansarea procedurii de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, provoaca ingrijorare, informeaza Stiripesurse. ro. Comisia.

Iohannis: Cererea de revocare a procurorului general, complet neadecvata

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza activitatea Procurorului General si considera ca cererea ministrului Justitiei de revocare a acestuia este complet neadecvata si de natura sa genereze neincredere in sistem si ingrijorare in randul partenerilor nostri europeni. Modul in care ministrul a prezentat public raportul este unul tendentios si denota intentia acestuia de a subordona politic procurorii, precizeaza Administratia prezidentiala.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa solicitarea de revocare a procurorului general: Un nou asalt asupra justitiei! Tudorel Toader trebuie sa plece DE URGENTA din fruntea ministerului

Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea procurorului general Augustin Lazar, considerand cererea acestuia complet neadecvata. in acest context, Iohannis cere inca o.

Mizele atacului declansat de Tudorel Toader impotriva procurorului general Augustin Lazar

Calendarul procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazar, declansata de ministrul Justitiei Tudorel Toader, a pornit: CSM il va audia pe Lazar peste doua saptamani, pentru a formula un aviz consultativ, urmand ca decizia sa o ia seful statului. Toader, insa, a trimis deja propunerea la Palatul Cotroceni, alegand sa ignore si formal procedura.

Reactia Comisiei Europene la decizia de revocare a lui Augustin Lazar: Procedura impotriva Procurorului General provoaca ingrijorari

Comisia Europeana a reactionat joi dupa anuntul facut miercuri de ministrul Justitiei de revocar a Procurorului General, afirmand ca demararea acestei proceduri produce ingrijorare.

Judecatorii si procurorii cer suprimarea prompta a revocarii procurorului general

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor solicita ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze imediat procedura de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, noteaza Agerpres.

Tudorel Toader va prezenta raportul de evaluare a procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )