Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce SCRIE presa internationala despre Sorin GRINDEANU, a doua nominalizare PSD, pentru functia de PREMIER. Desemnarea noului prim-ministru, AMPLU DEZBATUTA

B1 B1,
Ce SCRIE presa internationala despre Sorin GRINDEANU, a doua nominalizare PSD, pentru functia de PREMIER. Desemnarea noului prim-ministru, AMPLU DEZBATUTA

Desemnarea lui Sorin Grindeanu in functia de prim-ministru a fost amplu dezbatuta si in presa internationala. Reuters, France Presse sau EFE sunt cateva dintre agentiile de presa care au. continuă pe B1

Presa internationala, despre nominalizarea lui Grindeanu: PSD evita o criza politica

Marile agentii de presa anunta decizia PSD de a-l nominaliza pe Sorin Grindeanu pentru functia de premier, notand ca social-democratii aleg astfel sa evite o criza politica, informeaza news. ro.

Liviu Dragnea despre Sorin Grindeanu, la Antena 3: L-am intrebat daca se teme ca-i sare vreun schelet din frigider

Premierul propus de PSD, Sorin Grindeanu, a participat miercuri, la Sinteza zilei, la prima emisiune tv din calitatea sa de aspirat la functia de sef al Guvernului. Politicianul a fost insotit in platoul Antena 3 de liderul social democrat Liviu Dragnea, cel care, anterior declarase ca o comisie ce va fi infiintata la partid va supraveghea atent actiunile prim-ministrului si ale Executivului.

Liviu Dragnea, despre Sorin Grindeanu, la Antena 3: Am vrut un om in care sa am incredere, sa am garantia ca nu isi construieste un pol de putere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul desemnat de PSD, Sorin Grindeanu, sunt invitati la Sinteza Zilei, emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3.

Sorin Grindeanu, a doua propunere PSD pentru functia de premier

Sorin Grindeanu este a doua propunere a PSD pentru functia de premier.

Noua nominalizare a PSD pentru functia de premier, Sorin Grindeanu, in atentia presei internationale. Reuters: Partidul a propus un politician veteran de stanga. Este o propunere greu de refuzat

Presa internationala a scris, miercuri, despre nominalizarea de catre coalitia PSD - ALDE a lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier. Astfel, principalele agentii de presa precizeaza ca social-democratii au ales, prin decizia lor, sa evite o criza politica.

Presa internationala scrie despre nominalizarea lui Sorin Grindeanu: PSD evita o criza politica prin aceasta decizie

Marile agentii de presa internationala au anuntat miercuri nominalizarea lui Sorin Grindeanu pentru functia de premier al Romaniei din partea coalitiei formate in jurulul PSD. Acestea noteaza ca.

Traian Basescu, despre decizia PSD de a-l propune pe Sorin Grindeanu ca premier: Daca prima nominalizare a fost o prostie crasa in capul lui Dragnea, a doua este o eroare politica

Presedintele PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, sustine ca propunerea PSD - ALDE pentru functia de premier, Sorin Grindeanu, lasa suspiciuni serioase, avand in vedere ca a urmat cursurile Academiei de Informatii.

Cum comenteaza presa internationala propunerea de premier a PSD

Marile agentii de presa anunta decizia PSD de a-l nominaliza pe Sorin Grindeanu pentru functia de premier, notand ca social-democratii aleg astfel sa evite o criza politica.

Sorin Grindeanu, noua propunere PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru

ACTUALIZARE 19:45 Raluca Turcan: Propunerea lui Grindeanu - o solutie de avarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera ca desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier reprezinta o solutie de avarie, temporara, pentru PSD. *ACTUALIZARE 19:39 Tariceanu: O a doua respingere a propunerii de premier ar fi un gest suicidal al presedintelui Iohannis *ACTUALIZARE 18:58 Sorin Grindeanu: Nu voi face miscari in Guvern si miscari politice fara colegii mei *ACTUALIZARE 18:15 Sorin Grindeanu, actualul sef al CJ Timis, a fost ministru si parlamentar; este membru PDSR/PSD din 1996 *ACTUALIZARE 17:55 Noua propunere a PSD si ALDE pentru postul de premier este Sorin Grindeanu, presedintele CJ Timis, a anuntat astazi Liviu Dragnea, liderul PSD, intr-o conferinta de presa *ACTUALIZARE 16:40 A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se decide fie o noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui *ACTUALIZARE 14:48 Dragnea: Dupa sedinta conducerii PSD de astazi, Iohannis va primi raspunsul la solicitarea sa, care va fi intr-un fel sau altul *ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu: Nu impartasesc pozitia lui Kelemen Hunor, dar ea nu schimba cu nimic decizia privind suspendarea *ACTUALIZARE 11:58 Prim-vicepresedintele PNL: Dragnea si apropiatii sai inventeaza o conspiratie impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:31 Presedintele UDMR: Suspendarea lui Iohannis nu este fezabila si UDMR nu o sustine *Liviu Dragnea: Daca vom ajunge la concluzia ca e buna pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare.

Sorin Grindeanu, desemnat de presedintele Iohannis pentru functia de premier

ACTUALIZARE 14:35 PSD si ALDE vor ca noul Guvern sa fie investit pe 4 ianuarie Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat astazi ca a convenit, impreuna cu ALDE, calendarul pentru instalarea noului Executiv, propunerea celor doua formatiuni fiind ca pe 4 ianuarie Cabinetul condus de Sorin Grindeanu sa fie investit si sa depuna juramantul. *ACTUALIZARE 14:20 Liviu Dragnea: Am pus deasupra interesul Romaniei, de a avea o stabilitate politica *ACTUALIZARE 13:45 Ciolos l-a sunat pe Grindeanu si l-a felicitat pentru desemnare *ACTUALIZARE 12:00 Nicusor Dan: USR va vota impotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu *ACTUALIZARE 11:32 Basescu: Anuntarea desemnarii premierului nu se poate face printr-un simplu comunicat *ACTUALIZARE 11:08 Raluca Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat *ACTUALIZARE 10:35 Liviu Dragnea, conferinta de presa la ora 14. 00 ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru, a anuntat Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )