Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce scrie presa straina despre protestele din Romania dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Ce scrie presa straina despre protestele din Romania dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale

Principalele agentii de presa straine scriu despre manifestatiile care au avut loc sambata in mai multe orase din Romania, in cursul carora mii de persoane au acuzat Guvernul ca a ingreunat votul romanilor din strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale de la 2 noiembrie. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale 2014. Lia Olguta Vasilescu, despre protestele din tara: Au iesit 2.000 de insi in strada. Asa si? O facem si noi? Facem razboi civil

Primarul Craiovei, vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu, s-a aratat deranjata de initiativa romanilor de a protesta in mai multe orase ale tarii, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora, precizand ca poate mobiliza 200. 000 de romani doar la Craiova.

Manifestatiile din Romania pe tema votului din diaspora, prezentate in presa internationala

Protestele din ultimele ore ale romanilor din tara pe tema votului romanilor din diaspora au ajuns deja in presa straina. Publicatii din Europa, dar si din Noua Zeelanda si Asia, scriu ca manifestantii cer.

Fondul Proprietatea defileaza cu obiectivul listarii la Londra, in presa straina

Fondul Proprietatea din Romania pregateste o listare secundara la bursa din Londra, anunta Wall Street Journal, dupa ce, saptamana trecuta, agentia Reuters a publicat un interviu cu Greg Konieczny, managerul fondului.

Autorul anchetei despre coruptia din afacerea EADS, la Secvential: Mai multe publicatii au refuzat sa publice articolul

Autorul anchetei despre coruptia din afacerea EADS publicata in presa germana, si care a starnit un enorm interes in Romania, Vlad Dan Georgescu, a vorbit in emisiunea Secvential de la Antena 3 despre.

Mircea Badea: Sistemul juridic din Romania este unul profund viciat

Mircea Badea a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii in Gura Presei, despre sistemul juridic din Romania. Sistemul juridic din Romania este totusi unul profund viciat inca de la conceptie. ) Nu.

UBS: Vodafone ar trebui sa vanda activele din Romania, Australia, Ungaria si Cehia

Vodafone ar trebui sa vanda activele de pe pietele unde nu este lider si care nu ofera infrastructura pentru servicii de telefonie fixa, potrivit diviziei de brokeraj a UBS, care estimeaza ca grupul ar obtine peste 5 miliarde euro din vanzarea subsidiarelor din Romania, Australia, Ungaria si Cehia.

Cat costa sedintele foto pentru vedete din America fata de cele din Romania

Pictorialele cu vedete pe care le admirati in reviste reprezinta munca unei echipe intregi fomata din fotografi, hairstylisti, make-up artisti, stilisti vestimentari si tot felul de asistenti. Costurile difera insa ca de la cer la pamant in Romania fata de Hollywood.

Caru' cu Vedete: Si-a scris deja testamentul! Boala il macina pe unul dintre cei mai iubiti actori; Fiica Andei Calugareanu a ajuns sa caute prin gunoaie; Un celebru cantaret din Romania recunoaste ca si-a inselat sotia! Cum a reactionat femeia

Laura Cosoi, detalii despre nunta. La mai bine de doi ani de la infiriparea unei povesti de iubire cu Cosmin, Laura Cosoi marturiseste ca isi doreste o nunta. Dupa despartirea de Robert Turcescu, Oana Sarbu vrea o schimbare majora in viata ei!Dupa ce a fost, se pare, dezamagita in dragoste.

Filmul Interstellar ruleaza din 7 noiembrie in cinematografele din Romania

Filmul Interstellar: Calatorind prin Univers, cu actorii Matthew McConaughey si Anne Hathaway in rolurile principale, ruleaza din 7 noiembrie in cinematografele din Romania.

Andreea Antonescu colaborare BOMBA cu unul dintre cei mai ravniti artisti din Romania? Uite cu ce fost membru din Lala Band va lansa o piesa

Intoarsa de cateva zile din America, unde a fost pentru o scurta vizita alaturi de fetita ei Sienna, Andreea Antonescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )