Libnet.ro
UNICEF

18:45

Scriitorul iesean Dan Lungu va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat

Adevărul Adevărul,
Scriitorul iesean Dan Lungu va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat

Scriitorul iesean Dan Lungu a anuntat, vineri, ca va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat. El a precizat ca a acceptat propunerea in mai putin de 24 de ore si ca a fost surprins ca i s-a facut o astfel de propunere, in conditiile in care pentru a ajunge intr-o astfel de pozitie se presteaza multa munca in folosul partidului. continuă pe Adevărul

Candidez, tineti-mi pumnii! Scriitorul iesean Dan Lungu, pe listele USR la alegerile parlamentare

Scriitorul iesean Dan Lungu a anuntat, vineri, ca va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat. intr-o postare pe Facebook, acesta a afirmat ca a fost surprins sa.

Scriitorul Dan Lungu va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat la Iasi

Scriitorul iesean Dan Lungu a anuntat, vineri, ca va candida pe listele USR la alegerile parlamentare, ocupand primul loc la Senat, la Iasi, potrivit News. ro. El a precizat ca a acceptat propunerea in mai putin de 24 de ore si ca a fost surprins ca i s-a facut o astfel de propunere, in conditiile in care pentru a ajunge intr-o astfel de pozitie se presteaza multa munca in folosul partidului.

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele Uniunii Salvati Bucurestiul USR), a anuntat, miercuri, presedintele formatiunii, Nicusor Dan .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )