Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce a scris premierul Florin Citu in cea mai noua declaratie de avere. Detaliul care a atras atentia tuturor

Antena3 Antena3,
Ce a scris premierul Florin Citu in cea mai noua declaratie de avere. Detaliul care a atras atentia tuturor

Antena 3 s-a uitat in declaratiile de avere ale demnitarilor romani pe anul 2021. Acestea tocmai au fost postate pe paginile institutiilor. continuă pe Antena3

Bugetul pe 2021 va avea efect pe doi ani de zile, anunta premierul Florin Citu

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca inca se poarta discutii pentru elaborarea proiectului Leg.

Klaus Iohannis i-a chemat la discutii pe premierul Florin Citu si pe ministrul Finantelor, Alexandru Nazare: Sedinta de la Palatul Cotroceni a inceput la ora 13.00

Presedintele Klaus Iohannis a convcat, vineri, o noua sedinta de lucru cu reprezentantii Guvernului. Potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale, seful statului i-a chemat la Palatul Cotroceni, de.

FLORIN CITU: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, dupa relaxarea restrictiilor in Bucuresti, ca si-ar dori ca toate economia sa fie deschisa, insa trebuie tinut cont de recomandarile specialistilor.

FLORIN CITU: Ministerul Finantelor finalizeaza discutiile cu ordonatorii de credite

Premierul Florin Citu a anuntat ca reprezentantii Ministerului de Finante finalizeaza astazi discutiile cu ordonatorii de credite si astazi ar putea fi o propunere de buget pe care considera ca este buna pentru sustinerea cresterii economice.

FLORIN CITU: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Campania de vaccinare merge bine, afirma premierul Florin Citu, mentionand ca pastreaza obiectivul ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati, cu ambele doze, pana la sfarsitul lunii septembrie.

Cresc pensiile in 2021? Florin Citu: Lucram la o Lege a pensiilor bazata pe contributivitate Presedintele tarii nu mai are cel mai mare salariu. Vom veni cu o noua forma pentru Legea salarizarii

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca membrii coalitiei de guvernare lucreaza la o noua Lege a salarizarii unitare, caci cea aflata acum in vigoare e plina de exceptii care accentueaza inechitatile,.

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Vom lua o decizie ferma pe 2 februarie Masca, dezinfectantul si distanta sociala ne protejeaza si de noua tulpina SARS-CoV-2 (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca autoritatile vor lua pe 2 februarie o decizie finala in privinta redeschiderii scolilor odata cu inceperea celui de-al doilea semestru. Citu a spus ca,.

Florin Citu: in noua Lege a salarizarii vrem sa legam veniturile de performanta. Sunt exemple in UE si le vom folosi (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca guvernantii lucreaza la o noua Lege a salarizarii unitare. Dincolo de nevoia de ierarhizare, a sustinut acesta, trebuie introduse criterii de performanta pentru.

Florin Citu: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Campania de vaccinare merge bine, afirma premierul Florin Citu, intr-o postare pe Facebook. Citu a mentionat ca se pastreaza obiectivul ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati, cu ambele doze, pana la sfarsitul lunii septembrie.

Florin Citu: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa maine, dar trebuie sa tinem cont de recomandarile medicilor (VIDEO)

Premierul Florin Citu a subliniat ca Romania are nevoie de o economie deschisa si de investitii, dar a explicat ca trebuie tinut cont de recomandarile expertilor din sectorul sanitar. Cat despre relaxarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )