Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a scris un roman din Satu-Mare in procesul verbal, dupa ce a ramas fara permis. Politistul a crezut ca nu vede bine

Playtech Playtech,
Ce a scris un roman din Satu-Mare in procesul verbal, dupa ce a ramas fara permis. Politistul a crezut ca nu vede bine

Un roman lasat fara permis de Politie, in Satu Mare, a reusit sa ii convinga pe judecatori sa intoarca aceasta decizie. Cu siguranta nu este primul care reuseste asta, dar motivul invocat de el este unul cu adevarat surprinzator. Acesta le-a explicat magistratilor ca se afla intr-o situatie emotionala speciala. Are gemeni acasa, care au . continuă pe Playtech

Un sofer lasat fara permis a scris in procesul-verbal: Am acasa gemeni, iar sotia este insarcinata cu alta pereche de gemeni. Decizia judecatorului

Un sofer lasat fara permis a dat in judecata Politia, cerand anularea sanctiunii. Dosarul scoate la iveala ca barbatul a scris pe procesul-verbal ca avea mintea ocupata pentru ca il asteapta acasa doi gemeni, iar sotia sa este insarcinata cu o alta pereche de gemeni.

Povestea unui cersetor roman din Spania a facut inconjurul lumii, dupa ce a gasit pe plaja o borseta cu acte si bani

Un cersetor roman din Spania, in varsta de 59 de ani, a reusit sa ofere o lectie de viata tuturor, dupa ce a returnat o borseta cu acte si bani, uitata de un turist din Belgia pe plaja San Juan din.

Un sofer din Satu Mare si-a recuperat permisul cu ajutorul sotiei care asteapta gemeni, din nou

Un sofer din Satu Mare, lasat fara permis pentru ca nu ar fi acordat prioritate la o trecere de pietoni, a dat in judecata Politia, cerand anularea sanctiunii. Barbatul s-a considerat nevinovat si chiar a scris in procesul-verbal ca era stresat din cauza ca il asteptau acasa doi gemeni, iar sotia sa este insarcinata cu, probabil, o alta pereche de gemeni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )