Libnet.ro
UNICEF

10:45

Scrisoare cutremuratoare catre Madalina Manole de la cel mai mare fan ai ei

Antena3 Antena3,
Scrisoare cutremuratoare catre Madalina Manole de la cel mai mare fan ai ei

Cel mai mare fan si prieten al Madalinei Manole a postat o scrisoare catre idolul sau, in asteptarea zilei de 14 iulie, cand artista s-a nascut si a disparut dintre noi. Daniel Gheorghe, din Medgi. continuă pe Antena3

Scrisoare catre Madalina Manole, de la fanul ei cel mai mare: As vrea sa stiu cum esti, ce simti

Cel mai mare fan si prieten al Madalinei Manole a postat o scrisoare catre idolul sau, in asteptarea zilei de 14 iulie, cand artista s-a nascut si a disparut dintre noi. Daniel Gheorghe, din Medgidia, comemoreaza trecerea a 6 ani de tristete, durere si dor de Madalina.

FMI: Deutsche Bank, posibil cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca germana, respectiv cea mai mare banca de investitii din Europa, este, posibil, cel mai mare risc la adresa sistemului financiar din lume, conform unui avertisment lansat ieri, de Fondul Monetar International FMI), potrivit agentiilor de presa straine.

Criza de nervi rar vazuta in tenisul profesionist. Viktor Troicki catre arbitru: Esti cel mai prost arbitru din lume!... Esti un idiot! (VIDEO)

Scene mai rar vazute in tenisul profesionist, si chiar si in sport, au avut loc miercuri in turul 2 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Jucatorul de tenis sarb Viktor Troicki a avut o .

Romania, departe de tarile cu cel mai mare progres social: Topul celor mai progresiste tari din lume

Am putea spune ca progresul social reprezinta capacitatea unei societati de a satisface nevoile umane de baza ale cetatenilor sai si de a crea conditiile sociale si financiare posibile pentru indivizi si comunitati astfel incat acestia sa isi poata.

De ce i se spune Fantomas lui Octavian Bellu, si ce drama a trait in copilarie cel mai mare antrenor din ginnastica

Legendarul tehnician de gimnastica Octavian Bellu, cel mai de succes antrenor din lume, a condus lotul olimpic feminin intre 1990 si 2005 si din 2010 pana in 2016.

De ce i se spune Fantomas lui Octavian Bellu si ce drama a trait in copilarie cel mai mare antrenor din ginnastica

Legendarul tehnician de gimnastica Octavian Bellu, cel mai de succes antrenor din lume, a condus lotul olimpic feminin intre 1990 si 2005 si din 2010 pana in 2016.

China a finalizat constructia celui mai mare telescop din lume, rolul acestuia este de a cerceta daca exista viata extraterestra (VIDEO)

China a terminat constructia telescopului FAST, care are o suprafata de 30 de ori mai mare decat a unui teren de fotbal si un diametru de 500 de metri. Acesta este cel mai mare telescop din lume,.

Doi detinuti de la Rahova, scrisoare deschisa catre Parlament, Guvern si Presedintie: in inchisori are loc un genocid

Doi detinuti de la Penitenciarul Rahova, Mihail Robert si Moraru Florin, au decis sa trimita o scrisoare deschisa catre Parlament, Guvern si Presedintie, scrisoare in care atrag atentia asupra.

Ministrul Comunicatiilor: Ai nevoie de 15 avize pentru a construi un centru de acces la internet. E mai mare deranjul decat costul retelei

Pentru a construi un punct de prezenta internet POP- un centru de acces la internet care include servere, routere) este nevoie de cel putin 15 avize, iar pentru companiile care investesc in retele este mai mare deranjul birocratic decat costul.

LG G5 putea fi telefonul anului 2016, dar acum arata ca cel mai mare esec LG

LG G5 a venit cu un design modular si doua camere foto. La cateva luni de cand a fost prezentat, vanzarile nu-l dau drept un succes.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )