Libnet.ro
UNICEF

05:30

China a finalizat constructia celui mai mare telescop din lume, rolul acestuia este de a cerceta daca exista viata extraterestra (VIDEO)

B1 B1,
China a finalizat constructia celui mai mare telescop din lume, rolul acestuia este de a cerceta daca exista viata extraterestra (VIDEO)

China a terminat constructia telescopului FAST, care are o suprafata de 30 de ori mai mare decat a unui teren de fotbal si un diametru de 500 de metri. Acesta este cel mai mare telescop din lume,. continuă pe B1

Cel mai mare DIAMANT din lume a ramas nevandut. Proprietarii au cerut 70 de milioane de dolari

O licitatie organizata miercuri seara la Londra, pentru vinderea celui mai mare diamant din lume, nu a a vut succes. piatra pretioasa de 1/109 carate a ramas nevanduta pentru ca nu s-a atins pretul de rezerva. Pentru bijuterie s-a cerut nu mai putin de 70 ed milioane de dolari, iar cea mai mare oferta a fost de 61 de dolari.

Vama Veche din nordul Moldovei. Plajele salbatice de pe malul celui mai mare lac de acumulare, noua destinatie turistica

In nordul extrem al Romaniei, plajele naturale formate pe malurile lacului de acumulare de la Stanca-Stefanesti au devenit o alternativa turistica economica la litoralul Marii Negre. Sute de amatori de plaja si balaceala din Botosani, Iasi sau din Republica Moldova se aduna la Stanca-Costesti. Autoritatile s-au mobilizat si, din acest an, promit sa faca aici replica nord-moldava a statiunii Vama Veche.

Scene incredibile dupa meciul dintre Tara Galilor si Belgia. Courtois s-a luat la bataie cu selectionerul in vestiar: E cea mai mare dezamagire din cariera mea

Courtois, portarul echipei nationale de fotbal a Belgiei s-ar fi luat la bataie cu selectionerul Marc Wilmots in vestiar, potrivit presei belgiene. Incidentul a avut loc imediat dupa ce echipa belgiana a.

Cel mai mare contract din istoria NFL: Andrew Luck semneaza pentru 141 milioane de dolari

Coordonatorului echipei Indianapolis Colts, Andrew Luck, i s-a oferit un contract de 141 de milioane de dolari, valabil pana in 2021, potrivit agerpres. ro. Avand in vedere valoarea.

VIDEO. Selfie69. Cum arata posterul INTERZIS de Facebook al celui mai asteptat film romanesc din 2016

Afisul comediei Sefie69, regizat de Cristina Iacob - continuarea celui mai bine vandut film romanesc al anului 2014, Selfie a fost interzis pe Facebook. Posterul celui mai asteptat film romanesc din 2016 a fost postat pe reteaua de socializare chiar pe pagina filmului, dar a fost reclamat si blocat, informeaza Mediafax.

Surpriza de la cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania: Deutsche Bank a picat testele de stres din SUA

Surpriza de la Deutsche Bank, cea mai mare banca germana si cel mai mare cumparator de credite neperformante din Romania, care a picat testele de stres din Statele Unite, potrivit zf. ro. Motivul de la.

Hans Klemm ii incurajeaza pe legiuitori sa caute modalitati de a consolida intr-o masura si mai mare legislatia anticoruptie

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a afirmat, vineri, ca ii incurajeaza pe legiuitori sa caute modalitati de a consolida intr-o masura si mai mare legislatia anticoruptie.

Ministrul Comunicatiilor: Ai nevoie de 15 avize pentru a construi un centru de acces la internet. E mai mare deranjul decat costul retelei

Pentru a construi un punct de prezenta internet POP- un centru de acces la internet care include servere, routere) este nevoie de cel putin 15 avize, iar pentru companiile care investesc in retele este mai mare deranjul birocratic decat costul.

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, pe arii restranse caniculara in vest si in sud. Incepand cu orele pranzului disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati in cea mai mare parte a teritoriului, informeaza Mediafax citand ANM.

FMI: Deutsche Bank, posibil cel mai mare risc la adresa sistemului financiar global

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca germana, respectiv cea mai mare banca de investitii din Europa, este, posibil, cel mai mare risc la adresa sistemului financiar din lume, conform unui avertisment lansat ieri, de Fondul Monetar International FMI), potrivit agentiilor de presa straine.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )