Libnet.ro
UNICEF

23:00

Scrisoare deschisa a Diasporei catre presedintele Klaus Iohannis referitoare la problemele cu care se confrunta Romania

Adevărul Adevărul,
Scrisoare deschisa a Diasporei catre presedintele Klaus Iohannis referitoare la problemele cu care se confrunta Romania

In cadrul unei receptii la Ambasada Romaniei din Paris organizata cu ocazia vizitei presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, liderului de la Palatul Cotroceni i-a fost inmanata, miercuri seara, o scrisoare deschisa de catre o reprezentanta a unui grup din Diaspora, textul referindu-se la problemele cu care se confrunta tara noastra. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cum sa faci 1,9 milioane de dolari canadieni intr-o luna. Scrisoarea Gabriel Resources catre presedintele Klaus Iohannis valoreaza o mica avere

Scrisoarea trimisa recent de Gabriel Resources cate presedintele Iohannis, in care statul roman era amenintat cu un proces international, a dublat pretul actiunilor companiei. Investigatia unui avocat clujean a dus la concluzia ca pretul actiunilor ar fi manipulat pentru castiguri de milioane de dolari. Firma care a cumparat 4,3 milioane de actiuni Gabriel Resources in urma cu o luna poate face un profit de 1,9 milioane de dolari canadieni.

SURSE: Presedintele Klaus Iohannis va avea o intalnire cu omologul ucrainean, Petro Poroshenko

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, in marja reuniunii Consiliului European care va avea loc la Bruxelles, o intalnire bilaterala cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, temele de discutie vizand.

Klaus Iohannis, catre politicieni: Un Parlament tolerant fata de coruptii nu se va bucura niciodata de respect

Presedintele Klaus Iohannis, a scris, astazi, pe Facebook , despre cererile de incuviintare a urmaririi penale a parlamentarilor, aratand ca reinnoieste apelul adresat clasei politice de a intelege ca un Parlament tolerant cu coruptia si coruptii nu.

GALERIE FOTO VIDEO. Primirea presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Elysee

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Elysee de catre presedintele Republicii Franceze, Francois Hollande. Vizita oficiala are rolul de a intari parteneriatul strategic dintre Romania si Franta.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de ceva timp exista o cooperare politieneasca foarte stransa intre cele doua tari, iar aceasta mobilizare va fi continuata. Hollande a mai spus ca anul 2018 il dorim foarte bine marcat, pentru ca este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, vrem sa avem o puternica mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de cateva luni exista o cooperare politieneasca mult mai stransa intre cele doua tari si ca doreste reglementarea acestei chestiuni cu fermitate, dar intr-un spirit umanitar. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Klaus Iohannis, la finalul summitului Consiliului European: Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui

Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui. Am convenit sa intesificam cooperarea bilaterala cu partea ucraineana. , a declarat Iohannis la terminarea summit-ului Consiliului European. Intrebat de HotNews. ro in ce va consta aceasta implicare a Romaniei, presedintele Iohannis a spus ca va oferi detalii inainte de vizita pe care o va face la Kiev. Avem sperante ca suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei va deveni o prioritate pentru toti participantii la aceste negocieri, ceea ce nu a fost cazul pana acum in cazul Federatiei Ruse, a declarat presedintele. Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European.

Klaus Iohannis, la Consiliul European. Presedintele a discutat cu Angela Merkel si Petro Porosenko

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intalnire bilaterala, in cadrul reuniunii Consiliului European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko. intalnirea a durat aproximativ jumatate de.

Petro Poroshenko l-a salutat in romaneste pe Klaus Iohannis, la intalnirea de la Bruxelles. Ii multumesc pentru discutia avuta, il astept cat mai curand la Kiev

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European. Presedintele ucrainean l-a salutat in limba romana pe Iohannis. Discutiile s-au axat pe sprijinul reciproc intre cele doua tari si calendarul intrevederilor viitoare.

Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, inainte de Consiliul European, cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko. Cei doi vor discuta despre situatia din Ucraina si despre negocierile de pace de la Minsk.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )