Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rusia cere moderatie in criza din Siria: o interventie militara ar fi o tragica eroare

Antena3 Antena3,
Rusia cere moderatie in criza din Siria: o interventie militara ar fi o tragica eroare

Rusia a facut un apel la moderatie in cazul crizei din Siria, considerand ca o interventie militara straina in aceasta tara ar fi o tragica eroare. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa. continuă pe Antena3

Rusia acuza: Atacul chimic din Siria, un act de propaganda si provocator

Presupusul atac cu arme chimice de la Damasc este o provocare planuita de mult timp, fiind un act de propaganda antisiriana, reitereaza Rusia, argumentand ca informatile despre atac indepusera sa circule pe.

Ce crede Rusia despre o eventuala interventie militara in Siria.

Rusia a lansat un apel la moderatie in cazul crizei siriene si considera ca o interventie militara straina ar fi o tragica eroare, transmite Mediafax. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa permita accesul inspectorilor ONU in zona unde a avut loc atacul. Facem un apel ferm spre cei care evoca posibilitatea unei interventii militare in Siria inainte de rezultatul anchetei ONU. Ar fi o tragica eroare, a comunicat Ministerul rus de Externe. Citeste si Regimul sirian a utilizat .

Conflictul din Siria: Angela Merkel critica Rusia si China, dar se opune unei interventii militare

Cancelarul german Angela Merkel a criticat, intr-un interviu, Rusia si China pentru ca au impiedicat, la ONU, adoptarea unei declaratii care sa ceara Siriei sa permita inspectorilor Organizatiei Natiunilor Unite desfasurarea unei anchete privind presupusul atac cu arme chimice, transmite AFP. Totodata, cancelarul german si-a confirmat sambata opozitia fata de o interventie militara in Siria.

Pentagonul a inceput sa pregateasca O INTERVENTIE MILITARA in Siria

Pentagonul a inceput sa se pregateasca pentru eventualitatea in care presedintele Barack Obama va ordona o interventie militara in Siria, daca se vor confirma acuzatiile ca regimul de la Damasc a folosit arme.

Martin Dempsey: O interventie militara americana in Siria nu ar fi favorabila SUA.

O interventie militara americana in Siria nu ar fi favorabila Statelor Unite, fiindca rebelii sirieni nu sustin interesele Washingtonului, apreciaza cel militarul american cu cel mai inalt grad, Martin Dempsey, informeaza Mediafax. Intr-o scrisoare adresata luni democratului Eliot Engel, ales in Camera Reprezentantilor, generalul Dempsey, seful Statului Major Interarme, evidentiaza divizarea opozitiei siriene si influenta puternica a unor grupari extremiste in cadrul rebeliunii pentru a-si .

Ministrul francez de Externe: Reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, dar fara trupe la sol

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat joi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre. Daca se va adeveri, pozitia Frantei este ca trebuie sa existe o reactie, o reactie care poate lua forma unei reactii in forta, a declarat seful diplomatiei franceze intr-o interventie la posturile de televiziune RMC si BFM. Exista posibilitati de a raspunde la aceasta, a declarat Fabius, refuzand insa orice precizare in acest sens.

Premierul francez denunta presupusul atac chimic din Siria drept o crima impotriva ...

Premierul Jean-Marc Ayrault a declarat duminica, pentru postul France 2, in legatura cu presupusul atac chimic din Siria, ca membrii comunitatii internationale nu pot sa permita aceasta crima impotriva umanitatii, transmite Mediafax. Avem o solicitare, si anume comisia ONU sa poata sa isi desfasoare ancheta in intregime, liber si rapid pentru ca sa fie stabilit adevarul, a declarat seful Guvernului francez, amintind ca presedintele Francois Hollande a discutat cu presedintele .

Numarul copiilor care au fugt din Siria a ajuns la un milion

Numarul copiilor nevoiti sa fuga din Siria a ajuns astazi la un milion, reprezentand jumatate din numarul total al refugiatilor, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite ONU), inofrmeaza Reuters.

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma, a declarat, joi, seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, relateaza AFP, citata de Agerpres. Ministrul de.

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul din Siria se va adeveri

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat astazi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre, potrivit presei internationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )