Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scrisoarea lui Rudolph Giuliani. Cine este autorul articolului din New York Times

Antena3 Antena3,
Scrisoarea lui Rudolph Giuliani. Cine este autorul articolului din New York Times

Rudolph Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, a spus miercuri, potrivit The New York Times, ca scrisoarea sa adresata presedintelui Romaniei nu are legatura cu guvernul american. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Se vede o problema. De ce nu vrem sa discutam despre aceste aspecte?

Presedintele UDMR,Kelemen Hunor, spune despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani, ca nu se poate minimaliza ceea ce spune prin tot felul prin afirmatii fara substanta. Potrivit liderului maghiar, de la ni.

Adrian Nastase, reactie dupa scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Arata o lectie bine invatata

Fostul premier Adrian Nastase a comentat scrisoarea lui Rudolph Giuliani, adresata autoritatilor din Romania, spunand ca reflecta o lectie bine invatata. Nu trebuie sa vina cineva din afara sa ne.

Ion Cristoiu, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Avem de-a face cu un gest politic. E un demers

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in emisiunea 100 de minute, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani. Jurnalistul considera ca scrisoarea este, de fapt, un demers. in primul rand, scrisoare.

George Maior, reactie la scrisoarea lui Rudolph Giuliani. Asta va spun clar

George Maior, actual ambasador al Romaniei in SUA si fost director SRI, a declarat luni, referitor la scrisoarea transmisa de Rudolph Giuliani, actual avocat al presedintelui Donald Trump, ca aceasta este expresia.

Hans Klemm, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Fiecare dintre noi e liber sa scrie ce considera el de cuviinta

Ambasadorul american Hans Klemm a subliniat intr-o aparitie publica faptul ca in ciuda existentei unei diferente de opinie intre pozitia ambasadei SUA la Bucuresti si cea adoptata de Rudolph Giuliani in.

Adrian Nastase, reactie dupa scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Un semn ca oamenii s-au trezit din narcoticele unora ca Macovei

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni ca scrisoarea transmisa autoritatilor romane de Rudoph Giuliani are o semnificatie importanta si reprezinta un semn ca si oamenii din strainatate s-au.

Fostul ministru al Educatiei, mesaj pentru politicienii de dreapta dupa scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Bubuiti-l direct si fara mila

Daniel Funeriu, fost ministrul Educatiei in Guvernul Boc, ii indeamna pe politicienii de dreapta sa raspunda ferm la scrisoarea Rudolph Giuliani catre presedintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani: Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav. Am primit aceeasi scrisoare

Liderul PSD, Liviu Dragnea a reactionat dupa scrisoarea trimisa deRudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump. Dragnea sustine ca a primit aceeasi scrisoare din partea lui Giuliani. Am primit din.

Cine este Rudolph Giuliani, autorul unei scrisori publice in care critica excesele DNA: Luptator desavarsit impotriva mafiei, erou al americanilor pentru felul in care a condus orasul New York dupa atentatul din 11 septembrie 2001

Rudolph Giuliani este numele care a atras atentia romanilor, luni, dupa ce a trimis o scrisoare catre autoritatile din Romania in care atrage atentia despre situatia statului de drept ca urmare a exceselor DNA.

Rudolph Giuliani, despre scrisoarea catre Iohannis: Nu are legatura cu Guvernul SUA. Eu sunt un avocat si un consultant independent

Rudolph Giuliani a declarat, pentru New York Times, ca scrisoarea catre presedintele Klaus Iohannis nu are nicio legatura cu Guvernul Statelor Unite. El a precizat ca, desi il reprezinta pe presedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )