Libnet.ro
UNICEF

21:00

Scrisoarea revoltatoare a criminalului care a ucis in cele mai mari chinuri o romanca: Cand am plecat inca mai respira

Antena3 Antena3,
Scrisoarea revoltatoare a criminalului care a ucis in cele mai mari chinuri o romanca: Cand am plecat inca mai respira

Italianul Riccardo Viti a omorat-o pe romanca Andreea Cristina Zamfir, pe 5 mai 2014, violand-o cu un tarus. Femeia a ramas crucificata si a fost gasita moarta in acea padure. Italianul criminal a. continuă pe Antena3

Top 10 filme comerciale cu cele mai mari incasari din istorie. Cate productii din 2018 se afla in top

Lista este condusa de doua filme realizate de catre regizorul James Cameron. Primele sapte din top au acumulat incasari la nivel mondial de peste 1 miliard de dolari.

Specializarile de nisa, o noua tendinta in educatie. Care sunt cele mai cautate domenii

Ultra-specializarile sunt noua tendinta in educatia internationala pentru ca piata muncii solicita mediului universitar aceasta abordare, in special prin noile joburi oferite, spune Ana Maria Papp, Manager Deptartament Universitati din Strainatate,.

Cum se masoara corect tensiunea arteriala la domiciliu. Care sunt cele mai exacte aparate, ce este hipertensiunea de halat alb

O varietate mare de aparate pot fi astazi folosite la domiciliu pentru masurarea tensiunii arteriale, importanta pentru pacientii care au nevoie sa-si managerieze afectiunea cardiaca.

Povestea odioasei Vera Renczi, una dintre cele mai crude criminale din istorie. Si-a ucis cei 35 de soti si amanti si a facut-o din placere

Supranumita Vaduva neagra, vesnic imbracata in negru, cu aer misterios, de o frumusete care lua mintile oricarui barbat, Vera Renczi a ramas in istorie drept una dintre cele mai sadice.

Efectele epidemiei de pesta porcina: Pierderi de zeci de milioane de euro si preturi mai mari la raft

Pierderi de zeci de milioane de euro si preturi mai mari la raft. Ambele sunt rezultatul epidemiei de pesta porcina, careia ii cad prada tot mai multe ferme mari de porci. intre timp, trei mari importatori au.

Salarii mai mari pentru anumiti bugetari: Banii, pentru risc si suprasolicitare neuropsihica

Ministerul Afacerilor Interne anunta majorari de venituri pentru aproximativ 28. 000 de politisti. Acestia vor beneficia de sporuri mai mari pentru risc si suprasolicitare neuropsihica. Sporturile cred de la 5% la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

PSD, partidul care isi devoreaza liderii. Cele mai rasunatoare executii

Va prezentam cele mai rasunatoare executii care s-au petrecut in ultimii 12 ani in PSD. Ion Iliescu a condus Romania in 3 randuri si este din 2006 este presedinte de onoare al PSD. Mircea Geoana a fost.

Statistici oficiale: 40.576 de imobile au fost vndute la nivel national n luna august, cele mai multe n Bucuresti, Ilfov si Timis

576 de imobile au fost vandute, in luna august din acest an, la nivelul intregii tari, numarul caselor, terenurilor si apartamentelor care au facut obiectul contractelor de vanzare-cumparare fiind cu 16. 410 mai mic fata de luna similara a anului trecut, a anuntat vineri Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Cele mai multe vanzari de imobile au fost inregistrate, in luna august 2018, in Bucuresti 6. 381, Ilfov 2. 495 si Timis 2. Judetele cu cele mai putine imobile vandute in aceeasi perioada sunt Caras-Severin 290, Gorj 157 si Olt 138.

FOTO Care este judetul cu cele mai multe biserici si manastiri din tara. Nu este in Bucovina

Multa lume sustine ca cele mai multe biserici si manastiri se afla in nordul tarii, fara sa nominalizeze un judet anume. Adevarul este altul: judetul cu cele mai multe biserici si manastiri se afla in Oltenia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2916 seconds )