Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum se masoara corect tensiunea arteriala la domiciliu. Care sunt cele mai exacte aparate, ce este hipertensiunea de halat alb

Adevărul Adevărul,
Cum se masoara corect tensiunea arteriala la domiciliu. Care sunt cele mai exacte aparate, ce este hipertensiunea de halat alb

O varietate mare de aparate pot fi astazi folosite la domiciliu pentru masurarea tensiunii arteriale, importanta pentru pacientii care au nevoie sa-si managerieze afectiunea cardiaca. continuă pe Adevărul

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse.

Specializarile de nisa, o noua tendinta in educatie. Care sunt cele mai cautate domenii

Ultra-specializarile sunt noua tendinta in educatia internationala pentru ca piata muncii solicita mediului universitar aceasta abordare, in special prin noile joburi oferite, spune Ana Maria Papp, Manager Deptartament Universitati din Strainatate,.

Horoscop. Zodiile care sunt sensibile, dar nu vor arata asta niciodata

Exista cateva zodii pe care le vei auzi foarte rar ca se plang de ceva, desi problemele ii coplesesc. Rac - Are o cochilie tare, care ii face pe cei din jur sa creada ca isi ascunde sentimentele. insa.

SpaceX a anuntat cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. Care sunt planurile sale

Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, este primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii, a anuntat chiar Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX. Maezawa este fondatorul Zozotown, cel mai mare .

Cum iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul-pereche? Iata care sunt semnele

Orice sac isi are peticul, asa spune un proverb din batrani. Toti oamenii au o jumatate, un suflet geaman. Iubirea vietii este aleasa inca inainte de a veni pe pamant. Cum stii ca el sau ea este PERSOANA care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )