Libnet.ro
UNICEF

20:45

Scrisoarea unui politist pentru deputatul PSD Catalin Radulescu: Eu imi castig salariul prin munca! Tu, cu nivelul tau de gramatica si de scoala, n-ai fi luat 5!

Antena3 Antena3,
Scrisoarea unui politist pentru deputatul PSD Catalin Radulescu: Eu imi castig salariul prin munca! Tu, cu nivelul tau de gramatica si de scoala, n-ai fi luat 5!

Un politist a reactionat la declaratiile deputatului PSD Catalin Radulescu potrivit carora medicii si politistii ar trebui sa dea salariile majorate inapoi. Aberantule, imi castig salariul prin. continuă pe Antena3

Stirile ProTV - Mesajul viral al unui politist pentru Radulescu: Aberantule, imi castig salariul prin munca

Raspunsul virulent pe care un politist din Brasov i-l da lui Catalin Radulescu, dupa ce deputatul PSD le-a spus medicilor sa dea salariile inapoi, a devenit viral pe retelele de socializare.

CATALIN RADULESCU, PSD: Decizia ICCJ - o executie a anilor '50

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, astazi, ca decizia iCCJ in cazul lui Liviu Dragnea este o executie a anilor '50.

Catalin Radulescu (PSD), despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Este a doua executie publica dupa Adrian Nastase(VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a calificat drept o executie publica faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat luni la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la.

Catalin Radulescu, dupa condamnarea lui Dragnea: Eu ii rog pe medicii care au primit de patru ori salariul sa il dea inapoi sau sa plece din tara. Dati in cap, violati ca de azi asta e trendul in Romania (VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a rabufnit dupa anuntul condamnarii lui Liviu Dragnea la inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Radulescu a lansat u.

Catalin Radulescu despre decizia in cazul Dragnea: O executie a anilor 50; ii suntem alaturi, sa fie tare

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat luni ca decizia iCCJ in cazul lui Liviu Dragnea este o executie a anilor 50. O sa se bucure cei care au votat ieri si probabil ca oamenii care au primit pensiil.

PSD-istul Catalin Radulescu, MITRALIAT pe Facebook dupa discursul SOCANT adresat medicilor: Aberantule, imi castig salariul prin munca, nu prin vot / iti dau oricand banii inapoi

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu este aspru criticat, marti, dupa declaratiile socante facute dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Politistul brasovean Ionut Rasica considera aberant.

Deputatul AKM, in spume dupa condamnarea lui Dragnea: Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari sa le dea inapoi si sa plece din tara

Imediat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, deputatul PSD Catalin Radulescu si-a varsat naduful pe medici, profesori si fermieri. Deputatul AKM le-a reprosat ca nu s-au mobilizat la urne, in ciuda cresterilor de pensii si salarii oferite de guvernarea PSD.

Medicii reactioneaza dupa ce deputatul mitraliera le-a cerut inapoi salariile majorate pentru ca n-au votat cu PSD: Reactia furibunda a unui muribund / Nerusinare fara margini

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu a provocat reactii aprinse in randul medicilor si profesorilor, dupa ce, comentand esecul PSD la alegerile de duminica, a spus ca medicii ar trebui sa dea inapoi salariile majorate sau sa plece in strainatate, iar profesorii sa plece si ei la cules de fructe peste hotare. O nerusinare fara margini, Este reactia furibunda a unui muribund, sunt reactiile a doi medici.

Mesajul unui politist furios pe declaratiile deputatului AKM: La probele pe care le-am trecut eu, tu, cu nivelul tau de gramatica, n-ai fi luat 5

Un politist i-a transmis un mesaj lui Catalin Radulescu, dupa ce politicianul a spus ca medicii ar trebui sa dea salariile inapoi, iar profesorii sa plece la cules de fructe afara, pentru ca au votat contra PSD. Asa facem, mergem la bancomat si apoi tu iesi din politica, ok?, scrie Ionut Rasica.

Scandal in PSD intre Sorina Pintea si deputatul Catalin Radulescu: Declaratiile lui despre medici nu reprezinta PSD

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca declaratia deputatului social-democrat Catalin Radulescu potrivit careia medicii ar trebuie sa returneze cresterile salariale nu reprezinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )