Libnet.ro
UNICEF

12:30

Se scumpesc vacantele in Europa: unul dintre cele mai vizitate orase introduce cea mai mare taxa turistica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Se scumpesc vacantele in Europa: unul dintre cele mai vizitate orase introduce cea mai mare taxa turistica

Incepand de anul viitor, Amsterdam, una dintre cele mai aglomerate destinatii de vacanta din Europa, va avea cele mai mari taxe turistice din Europa. Autoritatile spera ca aceasta masura sa aduca zeci de milioane de euro la bugetul local. continuă pe Wall-Street Ro

Un sofer, urmarit de politie, a provocat un accident in lant pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Ploiesti

Un tanar din Ploiesti, aflat la volanul unui bolid, a provocat un accident in lant pe Soseaua Vestului, unul dintre cele mai circulate bulevarde din oras. Barbatul fugea de o masina de Politie.

INTERVIUTarek Muller, CEO About You, unul dintre cele mai de succes branduri online: care sunt ingredientele fara de care o afacere nu poate ajunge mare

Tarek Muller 30 de ani), co-fondatorul brandului de fashion online About You, a acordat un interviu ziarului Adevarul in care a povestit cum a reusit la doar 16 ani sa puna pe picioare prima lui afacere, de ce a ales sa intre pe piata din Romania, dar si care sunt cele mai importante aspecte de care un antreprenor ar trebui sa tina cont pentru ca business-ul sau sa aiba succes.

Instagram desfiinteaza una dintre cele mai importante functii: nu mai vezi ce fac prietenii online

De cele mai multe ori, o actualizare importanta Instagram este testata pe un public restrans inainte sa fie introdusa la scara globala. Cel mai nou update al aplicatiei a sarit insa peste.

Schimbari uriase pe Instagram! Una dintre cele mai cunoscute functii ale retelei sociale va fi eliminata

Instagram renunta la una dintre functiile pe care le-a avut inca de la lansare. Functia care permitea utilizatorilor sa vada ce aprecieri si comentarii dau prietenii lor altor persoane va fi indisponibila.

Liga Studentilor aniverseaza 24 de ani la Galati. Organizatia studenteasca a devenit unul dintre cele mai active ONG-uri din orasul de la malul Dunarii

In 1995, organizatia studenteasca de la Galati renastea, declansand o ampla actiune de protest, ce avea sa se extinda ulterior la nivel national.

Tatarusanu a ramas fara antrenor. Unul dintre cei mai slabi tehnicieni ai lui Lyon, demis

Olympique Lyon, grupare la care evolueaza portarul Ciprian Tatarusanu, l-a dat afara pe antrenorul b.

OLTCIT: Una dintre cele mai URATE masini din Romania - OLTCIT in 4 portiere

Oltcit a inceput sa fie fabricat la Craiova, din anul 1977. Oltcit Craiova a aparut in urma unui parteneriat intre autoritatile de stat romane si producatorul francez de automobile Citroen. Galeria.

DECIZIE BOMBA: Unul dintre CAPII LUMII INTERLOPE tocmai a fost eliberat din inchisoare!

Desi este unul dintre cei mai periculosi infractori, judecatorii au decis sa il elibereze. DIVORTUL ANULUI! ANAMARIA PRODAN RUPE TACEREA! REGHECAMPF E LA PAMANT GALERIE FOTO) Joey Merlino, poreclit.

Reduceri la roboti de bucatarie de la eMAG. Top 10 cele mai bune oferte

Astazi e o zi buna sa va cumparati un robot de bucatarie. in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie:.

INTERVIU Ambasadorul britanic la Bucuresti, despre cele mai spinoase probleme ale Brexitului. Ce le transmite diplomatul romanilor din Regat

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Andrew Noble, vorbeste, intr-un interviu acordat jurnalistului Ion M. Ionita, despre cele mai spinoase probleme ale Brexitului: ce se va intampla cu granita irlandeza, cum va fi afectata Marea Britanie in cazul unui divort fara acord, cum se va transforma parteneriatul strategic dintre Romania si Marea Britanie si ce vor trebui sa faca romanii care muncesc si studiaza in Regatul Unit.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )