Libnet.ro
UNICEF

00:07

SCUMPIREA de care se tem toti romanii: Din 2018, CERTIFICATELE VERZI pot mari pretul ENERGIEI!

B1 B1,
SCUMPIREA de care se tem toti romanii: Din 2018, CERTIFICATELE VERZI pot mari pretul ENERGIEI!

Daca Parlamentul va da unda verde unui proiect privind energia electrica, aceasta se va scumpi in cursul acestui an. Motivul: cresterea graduala a contributiei pentru regenerabile din partea consumatorilor, scrie. continuă pe B1

BT Club a tinut circa 20 de cursuri de antreprenoriat n primele 3 luni din 2018

Romanii care vor sa faca afaceri au putut beneficia de aproape 20 de cursuri de antreprenoriat organizate de BT Club, in toata tara, in primele 3 luni ale anului 2018, a mentionat, miercuri, Banca Transilvania, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Romanii din strainatate au trimis anul trecut in tara peste 4,9 miliarde de dolari

Romanii care lucreaza in strainatate au trimis anul trecut acasa 4,94 de miliarde de dolari, in crestere cu 41%, de la 3,489 miliarde de dolari in 2016, potrivit datelor publicate de Banca Mondiala, care arata ca muncitorii migranti au transferat in tarile de origine o suma record de 466 de miliarde de dolari.

Toti angajatii din Romania trebuie sa stie asta! Cum pot primi despagubiri din partea angajatorilor

Salariatii care au fost victimele hartuirii morale la locul de munca vor putea primi, in baza unei hotarari judecatoresti, daune compensatorii si morale din partea angajatorului, precum si sume de bani pentru.

Impozitul pe profit aferent primului trimestru din 2018 trebuie platit pe 25 aprilie, n ciuda unor neclaritati

La scurt timp dupa modificarile aduse Codului fiscal prin intermediul OUG 79/2017 in vigoare de la 1 ianuarie 2018), s-a conturat o intrebare ce a ramas fara un raspuns clar, legata de includerea sau excluderea castigurilor sau pierderilor din diferente de curs aferente imprumuturilor in/din costurile indatorarii ce se supun limitarilor cuprinse la art. 40^2 din Codul fiscal. Aceasta situatie a fost generata de insasi definitia costurilor indatorarii, preluata integral din Directiva nr. 1164/2016 de legiuitor, care mentioneaza ca se includ in costurile indatorarii anumite castiguri si pierderi generate de diferentele de curs valutar la imprumuturi si instrumente legate de obtinerea de finantare, pe langa celelalte elemente.

Criptomonede: 5 dintre cele mai valoroase ICO-uri din 2018

Cum ar fi daca ai putea arunca niste bani orbeste pe geam si apoi in mod magic obtii un profit generos? Ei bine, exact asa functioneaza si o parte din piata ofertelor initiale de monede ICO sau vanzari de tokenuri). Numarul ICO-urilor este in crestere constanta si ameninta sa ia locul finantariilor de tip venture capital. Doar in Romania, in perioada ianuarie-februarie 2018, au fost lansate aproximativ 26 de ICO-uri cu scopul de a finanta proiecte sau idei de afaceri, potrivit unui studiu al EY.

Boala GRAVA de care sufera Mihai Bendeac! Din pacate, nu exista leac pentru asa ceva

Actorul Mihai Bendeac a vorbit pentru prima data despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Bendeac se confrunta cu depresia, o.

METEO: Cum va fi vremea de 1 mai! Veste neasteptata pentru toti romanii. Ce temperatura va avea apa marii

In timpul minivacantei de 1 mai, temperaturile se vor mentine ridicate, atingand 28-29 de grade. in momentul de fata nu avem cu certitudine un tablou clar pentru zilele minivacatei de 1 mai, ce putem spune.

Ce salarii pot castiga romanii pe litoral in 2018. Leafa poate ajunge la 6.000 de lei vara, cu tips-ul care le ramane integral

Patronatele din industria turismului spun ca jumatate din locurile de munca disponibile pe litoralul romanesc nu sunt ocupate, desi mai sunt cateva zile pana la debutul oficial al sezonului estival. Potentialii viitori angajati se plang de conditii proaste, munca multa si salarii mici.

Masini second-hand. Ce marci prefera romanii in 2018

Piata masinilor second-hand din import a scazut cu 6% in primul trimestru, la 120. 000 de unitati, dar media lunara a ramas mare, de peste 40. 000 de unitati inmatriculate, potrivit nformatiilor de la.

CEL MAI MARE CUTREMUR din 2018 s-a resimtit si la Bucuresti

Un cutremur puternic s-a produs miercuri seara, in jurul orei 20. 15, in Romania. Gheorghe Marmureanu a declarat, pentru B1 TV, ca acesta a avut o magnitudine de 4,7 pe scara Richter. Este cel mai mare seism produs.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )