Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scutul ANTIRACHETA de la DEVESELU, pe masa discutiilor dintre Vladimir Putin si Donald Trump

B1 B1,
Scutul ANTIRACHETA de la DEVESELU, pe masa discutiilor dintre Vladimir Putin si Donald Trump

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a exprimat ingrijorarea, la intrevederea cu presedintele SUA, Donald Trump, in legatura cu sistemul antibalistic global care include elemente instalate la Deveselu. in. continuă pe B1

Scutul antiracheta de la Deveselu, pe agenda intalnirii Trump - Putin: Ce vor decide americanii privind viitorul acestuia

Prezenta scutului antiracheta pe teritoriul Romaniei la Deveselu ar putea fi unul din subiectele ce vor fi discutate de Donald Trump si Vladimir Putin cu ocazia intalnirii bilaterale de luni de la Helsinki, a.

ntlnirea tete-a-tete dintre Donald Trump si Vladimir Putin a durat peste doua ore / Trump: Un nceput foarte bun

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

Vladimir Putin a avut o ntrevedere cu Emmanuel Macron nainte de a asista amndoi la finala CM 2018

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau francez Emmanuel Macron s-au reunit duminica la Kremlin pentru a discuta despre relatiile bilaterale, cu putin timp inainte de a asista amandoi la finala Cupei Mondiale de fotbal dintre Franta si Croatia, pe Stadionul Lujniki din Moscova, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres.

LIVE VIDEO Conferinta comuna de presa Donald Trump - Vladimir Putin

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

intalnire istorica Donald Trump- Vladimir Putin: Care a fost ultimul mesaj al presedintelui american inainte de summit-ul de la Helsinki (FOTO)

Vladimir Putin si Donald Trump se vor intalni luni in Helsinki in primul summit comun de la preluarea presedintiei de catre Trump. inainte cu cateva ore de intalnirea dintre cei doi, Donald Trump a acuzat.

ntlnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin ramne programata, n pofida noilor tensiuni bilaterale

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, se va desfasura conform programului stabilit, in pofida noilor tensiuni asociate ingerintelor ruse in scrutinul prezidential din Statele Unite, anunta Casa Alba, scrie Mediafax.

Vladimir Putin: Sistemul antibalistic global al SUA creeaza o situatie periculoasa

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a exprimat ingrijorare, la intrevederea cu omologul sau american Donald Trump, in legatura cu sistemul antibalistic global al Statelor Unite, care include elemente instalate in Romania, potrivit Mediafax.

Cadoul inedit oferit de Vladimir Putin lui Donald Trump. Nimeni nu se astepta la asta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a oferit o minge oficiala de la Campionatul Mondial de Fotbal presedintelui SUA, Donald Trump. Acum, mingea este in terenul dumneavoastra, a glumit liderul de la Kremlin.

CADOU inedit oferit de Vladimir Putin lui Donald Trump! Reactie incredibila a MELANIEI (FOTO)

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a oferit o minge oficiala de la Campionatul Mondial de Fotbal presedintelui SUA, Donald Trump. Acum, mingea este in terenul dumneavoastra, a glumit liderul de la Kremlin, .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )