Libnet.ro
UNICEF

01:05

ntlnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin ramne programata, n pofida noilor tensiuni bilaterale

Hotnews Hotnews,
 ntlnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin ramne programata, n pofida noilor tensiuni bilaterale

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, se va desfasura conform programului stabilit, in pofida noilor tensiuni asociate ingerintelor ruse in scrutinul prezidential din Statele Unite, anunta Casa Alba, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

ntlnirea Donald Trump-Vladimir Putin ramne programata,n pofida noilor tensiuni bilaterale

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, se va desfasura conform programului stabilit, in pofida noilor tensiuni asociate ingerintelor ruse in scrutinul prezidential din Statele Unite, anunta Casa Alba, scrie Mediafax.

Donald Trump spera ca Putin ii va deveni prieten

Presedintele american Donald Trump, care se intalneste luni, 16 iulie, la Helsinki cu omologul sau rus Vladimir Putin, a declarat joi ca intalnirea sa cu presedintele rus ar putea fi cea mai usoara din cursul.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

Donald Trump, despre Vladimir Putin: Este un competitor. Nu e dusmanul meu

Presedintele american Donald Trump a vorbit joi, in conferinta de presa de dupa Summit-ul NATO de la Bruxelles despre Vladimir Putin, precizand ca acesta este un competitor pentru el, nu un dusman, informeaza Re.

ntlnirea Klaus Iohannis - Donald Trump, anulata / Presedintele american si-a anulat toate ntlnirile bilaterale de joi

UPDATE Presedintele american Donald Trump a anulat toate intalnirile bilaterale pe care le avea joi, la Bruxelles, inclusiv cea cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax.

Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale de joi: Discutia dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea loc (VIDEO)

UPDATE: Presedintele american Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale programate pentru joi. Astfel, intrevederea dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea.

Summit cu scantei la Bruxelles: De ce a anulat Donald Trump intalnirea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump si-a anulat, joi, intalnirile bilaterale pe care le avea programate in marja Summit-ului NATO, inclusiv pe cea cu presedintele Klaus Iohannis, din cauza contradictiilor dintre SUA.

Tensiuni FARA PRECEDENT la Summit-ul NATO: Presa germana scrie ca Donald Trump a amenintat cu iesirea SUA din NATO. Agentia Reuters neaga informatiile

Discutii aprinse intre liderii NATO la Summit-ul de la Bruxelles. Contradictiile dintre oficialii reuniti in Capitala Belgiei sunt atat de mari incat, presedintele american Donald Trump ar fi amenintat.

Iohannis va avea azi o intalnire bilaterala cu Donald Trump la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va avea la ora 11. 00 o intalnire bilaterala cu presedintele SUA Donald Trump, la Bruxelles, in marja summit-ului NATO. Cei doi presedinti s-au intalnit si anul trecut la Washington. Romania este unul dintre cele 8 state membre NATO care respecta cerinta de a aloca pentru aparare minimum 2% din PIB.

Klaus Iohannis, intalnire bilaterala cu Donald Trump, la Bruxelles (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi o intalnire bilaterala cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit unui anunt al Administratiei prezidentiale. intrevederea dintre cei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )