Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seagate va lansa hard-disk-uri care vor putea face mai multe lucruri in acelasi timp

Adevărul Adevărul,
Seagate va lansa hard-disk-uri care vor putea face mai multe lucruri in acelasi timp

Cresterea capacitatii este jumatate din solutie. Daca accesul rapid la date nu tine pasul, potentialul acestora este limitat. continuă pe Adevărul

Institutiile publice vor putea fura banii publici cu taraita, fara transparenta

Institutiile publice vor putea face achizitii mici fara a mai fi necesar sa le publice in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Guvernul motiveaza ca acest lucru reduce din birocratie, dar specialistii avertizeaza ca nu vor mai fi descoperite achizitile prin care banii publici sunt cheltuiti aiurea.

Incepand de anul viitor, romanii care realizeaza activitati independente, cei care incaseaza drepturi de autor ori au venituri din contracte civile se vor putea asigura pentru concedii medicale

Romanii care realizeaza activitati independente, cei care incaseaza drepturi de autor sau cei care desfasoara activitati agricole ori au venituri din contracte civile se vor putea asigura pentru concedii medicale, venitul minim la care se vor incheia aceste asigurari fiind salariul minim brut pe economie, dar nu mai mult de 12 ori salariul minim, iar plata contributiei este in procent de 1% din venitul brut asigurat, se arata intr-o Ordonanta de Urgenta publicata in Monitorul OficialVezi aici Ordonanta, asa cum a aparut in Monitor.

Utile: Motivul pentru care trebuie sa consumi tumeric de sarbatori; 10 sfaturi pentru a incepe o dieta sanatoasa in 2018; Plante si condimente care te vor ajuta sa fii mai sanatoasa iarna aceasta

Cosuri pe scalp: cauze, simptome si tratament. Indiferent de zonele de pe corp in care apar, cosurile sunt inestetice, dar si dureroase, ceea ce le face si mai dificil de suportat. Pielea scalpului este extrem de sensibila, iar cosurile aparute in aceasta zona pot fi semne ale unor probleme grave. Motivul pentru care trebuie sa consumi tumeric de sarbatori. Turmericul este un puternic anti-inflamator cu multiple beneficii asupra corpului tau, de la ameliorarea digestiei pana la tratarea afectiunilor digestive. Turmenicul are ca si componenta principala curcuma, aceasta te poate proteja inclusiv de remisiile de colita ulcerativa.

9 tendinte din domeniul tehnologiei care vor defini anul 2018

Nimeni nu poate anticipa modul in care se va schimba viitorul, dar putem face niste presupuneri bazate pe factori. Compania globala de design si strategie Frog a lansat prognozele sale pentru tehnologiile care vor defini anul viitor. Anul trecut, firma a prezis corect ca afacerile vor continua sa utilizeze robotii cu inteligenta artificiala AI) pentru a functiona eficient.

Proiect: Cardiacii si diabeticii isi vor putea lua permisul auto doar daca le permite medicul curant

Ministerul Sanatatii intentioneaza sa modifice lista afectiunilor medicale pentru care se va interzice eliberarea sau preschimbarea permisului de conducere. Institutia precizeaza ca acestea vor face obiectul unui proiect de Ordin care va transpune in legislatia nationala prevederile unei Directive Europene din 20 decembrie 2006 privind permisele de conducere.

Cand vor putea circula romanii fara viza in America. Anuntul Comisiei Europene

Comisia Europeana a prezentatun raport privind progresele inregistrate in sensul asigurarii unei reciprocitati depline in materie de vize cu Canada si Statele Unite, in care analizeaza.

BNR: Peste 30% din firmele care vor finantare in lei sunt dispuse la o dobanda de maxim 2%

Mai mult de o treime din firmele care au nevoie de finantare in lei, respectiv 37%, sunt dispuse sa plateasca o dobanda maxima de 2%, potrivit unui sondaj realizat de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Care au fost cele mai amuzante cautari la eMAG in 2017. Avocat divort si membrana invelit salam

Termenul care a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cautari a fost kendama. Numarul cautarilor pe eMAG a crescut cu 65% in 2017, comparativ cu anul trecut si a ajuns la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )