Libnet.ro
UNICEF

12:00

Incepand de anul viitor, romanii care realizeaza activitati independente, cei care incaseaza drepturi de autor ori au venituri din contracte civile se vor putea asigura pentru concedii medicale

Hotnews Hotnews,
 Incepand de anul viitor, romanii care realizeaza activitati independente, cei care incaseaza drepturi de autor ori au venituri din contracte civile se vor putea asigura pentru concedii medicale

Romanii care realizeaza activitati independente, cei care incaseaza drepturi de autor sau cei care desfasoara activitati agricole ori au venituri din contracte civile se vor putea asigura pentru concedii medicale, venitul minim la care se vor incheia aceste asigurari fiind salariul minim brut pe economie, dar nu mai mult de 12 ori salariul minim, iar plata contributiei este in procent de 1% din venitul brut asigurat, se arata intr-o Ordonanta de Urgenta publicata in Monitorul OficialVezi aici Ordonanta, asa cum a aparut in Monitor. continuă pe Hotnews

Ford a negociat Contractul Colectiv de Munca cu angajatii fabricii din Craiova. Salariile vor creste de anul viitor

Sindicalistii si conducerea companiei americane Ford s-au inteles in privina semnarii Contractului Colectiv de Munca. Salariul brut al angajatilor va creste de anul viitor, iar astfel nu o sa fie afectat absolut deloc netul.

De anul viitor, buzoienii vor plati taxe si impozite locale mai mari

Anul 2018 vine cu scumpiri la Buzau. Taxele si impozitele locale vor fi majorate cu 10 la suta. Decizia a fost luata la inceputul saptamanii, in Consiliul Local Municipal. Primarul Constantin Toma spune ca majorarea este o solutie pentru strangerea unor sume mai mari la bugetul local, astfel incat investitiile in infrastructura pentru anul viitor sa fie si mai multe.

Taxele locale VOR CRESTE anul viitor cu 20%

Vestile proaste se tin lant. Taxe locale pe terenuri, cladiri sau locuri de veci vor fi majorate de anul viitor in mai multe judete. Cresterea, generata de transferul contributiilor. Motivul acestor.

ATP: Rafael Nadal va juca mai putin in 2018 - Liderul mondial va participa la 18 turnee anul viitor

Rafael Nadal liderul ierarhiei ATP) va participa anul viitor la 18 turnee, cu doua mai putin decat in 2017, informeaza Marca. Astfel, ibericul va renunta la competitiile de la Rotterdam 12-18 februarie) si Basel 20-28 octombrie).

Presedintele executiv al PSD sustine ca se poate face un referendum privind trecerea la monarhie: Posibil chiar anul viitor

Presedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau, a declarat luni ca s-ar putea organiza un referendum privind trecerea la monarhie in Romania, ca urmare a simpatiei aratate la moartea Regelui Mihai, afirmand ca este normal ca poporul sa fie intrebat daca isi doreste acest lucru. Intrebat daca s-ar putea organiza anul viitor, Badalu a precizat ca totul este posibil, adaugand ca aceasta intrebare poate fi pusa atunci cand se face referendum pentru redefinirea familiei in Constitutie.

Tariceanu, despre un referendum pentru monarhie: Putem sa demaram aceste discutii anul viitor

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca o monarhie constitutionala ar avea avantajul corectarii actualului sistem constitutional hibrid, care are sadit in el germenii conflictului, prin prerogativele care ii sunt conferite presedintelui.

Dupa ce in 2017 a terminat Maratonul Bucurestiului si a pedalat 5.000 de kilometri, Sorin Gageanu are obiective mari pentru anul viitor

Implantologul Sorin Gageanu face parte din categoria celor care au indraznit sa-si indeplineasca o parte dintre vise prin sport.

Proiectul de buget pentru anul viitor, dezbatut astazi in plenul reunit al Parlamentului

Plenul reunit al Parlamentului incepe astazi dezbaterea proiectului de buget de stat si a proiectului bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2018, dupa ce vineri a fost adoptat in Comisiile reunite de buget - finante ale Parlamentului, cu 17 voturi pentru si 14 impotriva. Conform calendarului dezbaterilor, votul final este programat intr-o sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, in 21 decembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )