Libnet.ro
UNICEF

07:15

Sean Connery suferea de dementa, a dezvaluit sotia actorului

Hotnews Hotnews,
 Sean Connery suferea de dementa, a dezvaluit sotia actorului

Actorul scotian Sean Connery, decedat la varsta de 90 de ani, suferea de dementa si s-a stins pasnic, potrivit sotiei artistului, citata duminica de tabloidul The Mail, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Donald Trump, omagiu pentru Sean Connery pe Twitter. Cum l-a ajutat actorul pe presedintele american

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter in care mentioneaza ca Sean Connery l-ar fi ajutat la aprobarea unei dezvoltari imobiliare in Scotia, tara mama a actorului.

A murit Sean Connery. Marele actor avea 90 de ani

A murit actorul Sir Sean Connery, cunoscut pentru portretizarea lui James Bond. Actorul sarbatorise implinirea a 90 de ani in august, transmite Mediafax.

FOTO Vaduva lui Sean Connery a dezvaluit ca actorul suferea de dementa

Marele actor Sean Connery, care a murit sambata, 31 octombrie, la varsta de 90 de ani, suferea de dementa, a dezvaluit vaduva starului de la Hollywood.

Actorul Sean Connery a murit la varsta de 90 de ani (VIDEO)

Actorul scotian Sean Connery a murit la varsta de 90 de ani, informeaza BBC. Sean Connery era considerat cel mai bun interpret al rolului James Bond, fiind primul actor care a dus acest rol pe marele. Sean.

Ce tragedie! A murit marele actor Sean Connery. A fost primul James Bond

Sir Sean Connery a fost primul interpret al lui James Bond pe marele ecran Dr, No, 1962). Acesta a murit azi, 31 octombrie. Actorul implinise varsta de 90 de ani in luna august a acestui an. A murit marele actor Sean Connery Thomas Sean Connery s-a nascut pe data de 25 august 1930, in Edinghburgh, .

A murit Sean Connery, actorul care a redefinit statutul de star de cinema

Actorul scotian Sean Connery, care a redefinit statutul de star de cinema, a murit la varsta de 90 de ani, a anuntat sambata BBC.

Digisport: Omagii dupa moartea lui Sean Connery, actorul care a fost si fotbalist si a refuzat Manchester United. Ce salariu a primit

Sean Connery a murit in somn, la varsta de 90 de ani, in locuinta sa din Bahamas. Vestea a circulat cu repeziciune nu numai in lumea cinematografiei, ci si in cea a fotbalului, pentru ca fostul mare actor a fost si fotbalist.

Sir Sean Connery a murit. Actorul avea 90 de ani

Actorul Sir Sean Connery, cunoscut pentru portretizarea lui James Bond, a murit la varsta de 90 de ani, anunta, sambata, bbc. com.

Pierce Brosnan, omagiu pentru Sean Connery: Ati fost cel mai grozav James Bond al meu

Pierce Brosnan, al cincilea actor care a interpretat rolul James Bond, i-a adus un omagiu lui Sean Connery, cel care a deschis universul agentului 007 si care a murit, in somn, in noaptea de vineri spre sambata, la varsta de 90 de ani.

Starurile de la Hollywood deplang moartea lui Sean Connery. Mesajele lor: A revolutionat lumea. O adevarata legenda si un domn

Numeroase personalitati de la Hollywood - actori, regizori, producatori si muzicieni - i-au adus omagii lui Sean Connery, care a murit la varsta de 90 de ani, in noaptea de vineri spre sambata, in somn, potrivit unui anunt facut sambata de familie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )