Libnet.ro
UNICEF

08:45

Seattle Seahawks a castigat cea de-a 48-a editie a Super Bowl-ului

Antena3 Antena3,
Seattle Seahawks a castigat cea de-a 48-a editie a Super Bowl-ului

Seattle Seahawks a evenit in premiera campioana NFL, dupa ce a castigat in fata celor de la Denver Broncos, in una dintre cele mai dezechilibrate editii din istoria Super Bowl-ului. Pe MetLife Stadium din New Jer. continuă pe Antena3

Premiera in Super Bowl: Campioana Americii este Seattle Seahawks.

Echipa Seattle Seahawks a castigat pentru prima data in istoria sa finala ligii profesioniste de fotbal american NFL). Seahawks a cucerit titlul dupa ce a invins, in finala cunoscuta sub numele de Super Bowl, echipa Denver Broncos, cu scorul de 43-8. Denver Broncos a castigat de doua ori titlul in SUA si desi a avut cea mai buna ofensiva din intregul campionat de aceasta data, in finala de la East Rutherford, nu s-a mai putut impune din nou. Noii campioni ai SUA, Seahawks, au avut cea mai .

Echipa Seattle Seahawks obtine prima sa victorie in Super Bowl

Echipa Seattle Seahawks a castigat pentru prima oara in istoria sa marea finala a Ligii profesioniste de fotbal american NFL), Super Bowl, informeaza AFP. Ea a invins cu scorul de 43-8 22-0) formatia Denver Bron.

Seattle Seahawks castiga Super Bowl

Seattle Seahawks au castigat duminica noapte Super Bowl-ul american, castigand meciul cu Denver Broncos intr-o maniera categorica, 43-8.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )