Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sebastian Ghita anunta ca va candida la alegerile europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sebastian Ghita anunta ca va candida la alegerile europarlamentare

Fostul deputat Sebastian Ghita a anuntat ca va candida la alegerile europarlamentare urmand a ocupa prima pozitie a listei pe care o va prezenta Alianta PRM + PRU, indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri. O voce romaneasca trebuie sa se auda tare si raspicat, a spus, duminica, Sebastian Ghita. continuă pe Ziarul Bursa

Sebastian Ghita candideaza la alegerile europarlamentare pentru Partidul Romania Unita

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, aflat in Serbia, candideaza pe primul loc la alegerile europarlamentare din partea Partidului Romania Unita condus de Bogdan Diaconu. Decizia lui Ghita apare la doar cateva zi.

Carles Puigdemont va candida la alegerile europarlamentare

Fostul lider catalan Carles Puigdemont, care traieste in exil autoimpus in Belgia, va candida la alegerile europarlamentare din 26 mai. Puigdemont este rincipalul candidat al partidului Junts per Catalunya, relateaza Reuters.

Sebastian Ghita candideaza la alegerile europarlamentare: Cine vreti sa vorbeasca despre viitorul Romaniei?

Fostul deputat Sebastian Ghita a anuntat ca va candida la alegerile europarlamentare urmand a ocupa prima pozitie a listei pe care o va prezenta Alianta PRM + PRU, indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri. O voce romaneasca trebuie sa se auda tare si raspicat, a spus, duminica, Sebastian Ghita.

Sebastian Ghita va candida in alegerile europarlamentare: Ce partid l-a trecut cap de lista pe fostul deputat PSD

Sebastian Ghita revine in politica si va fi capul de lista al PRU in alegerile europarlamentare de la finalul lunii mai. Proaspat scapat de mandatul de arestare pus de instanta pe numele sau, Ghita a.

Carles Puigdemont va candida la alegerile europarlamentare

Fostul lider catalan Carles Puigdemont, care traieste in exil autoimpus in Belgia, va candida la alegerile europarlamentare din 26 mai. Puigdemont este rincipalul candidat al partidului Junts per Catalunya, relateaza Reuters.

Curtea de Apel Ploiesti a revocat ultimul mandat de arestare pe numele fugarului Sebastian Ghita

Curtea de Apel Ploiesti a admis, joi, contestatia depusa de fostul deputat Sebastian Ghita si a dispus revocarea arestarii preventive in lipsa in dosarul privind contractele de prestare de servicii IT. Decizia e definitiva, transmite Mediafax.

Sebastian Ghita, fugit in Serbia in 2017, deschide lista candidatilor PRU la europarlamentare

Fostul deptat Sebastian Ghita, care a fugit in Serbia in 2017, dupa ce a fost trimis in judecata in mai multe dosare de coruptie, va fi primul candidat pe lista Partidului Romania Unita pentru alegerile europarlamentare, el fiind urmat de presedintele partidului, Bogdan Diaconu. Ghita afirma ca va candida pentru ca o voce romaneasca trebuie sa se auda raspicat.

Sebastian Ghita, prima reactie dupa anularea ultimului mandat de arestare. Ce spune despre revenirea in tara

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, la scurt timp dupa ce Curtea de Apel Ploiesti a revocat arestarea preventiva in lipsa ca nu se va intoarce in Romania pentru ca este vizat in continuare de persoane ce ii vor face dosare penale. Oamenii acestia imi vor face rau in continuare si imi vor inventa doasare, imi vor ameninta familia, sa nu credeti ca s-a terminat, a declarat fostul deputat PSD.

Sebastian Ghita: Doamna procuror Florea a reusit, printr-o tactica de ancheta, sa produca dovezi evidente despre legatura dintre doamna Kovesi si cei doi teroristi judiciari Onea si Negulescu

Fostul deputat Sebastian Ghita apreciaza Laura Codruta Kovesi se infunda singura, in dosarul grupului infractional organizat de la DNA Ploiesti. Fotografia este depusa la dosar. Domnul Cristoiu a.

Sebastian Ghita: Kovesi nu are sanse in fata lui Iohannis

Fostul deputat Sebastian Ghita rastoarna ipoteza lansata de Ion Cristoiu, care a afirmat ca daca presedintele Iohannis se mentine la actualul scor din sondaje, in jur de 35%, nu mai are sanse la un nou.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )