Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sebastian Ghita candideaza la alegerile europarlamentare: Cine vreti sa vorbeasca despre viitorul Romaniei?

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita candideaza la alegerile europarlamentare: Cine vreti sa vorbeasca despre viitorul Romaniei?

Fostul deputat Sebastian Ghita a anuntat ca va candida la alegerile europarlamentare urmand a ocupa prima pozitie a listei pe care o va prezenta Alianta PRM + PRU, indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri. O voce romaneasca trebuie sa se auda tare si raspicat, a spus, duminica, Sebastian Ghita. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita candideaza la alegerile europarlamentare pentru Partidul Romania Unita

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, aflat in Serbia, candideaza pe primul loc la alegerile europarlamentare din partea Partidului Romania Unita condus de Bogdan Diaconu. Decizia lui Ghita apare la doar cateva zi.

Sebastian Ghita va candida in alegerile europarlamentare: Ce partid l-a trecut cap de lista pe fostul deputat PSD

Sebastian Ghita revine in politica si va fi capul de lista al PRU in alegerile europarlamentare de la finalul lunii mai. Proaspat scapat de mandatul de arestare pus de instanta pe numele sau, Ghita a.

Sebastian Ghita anunta ca va candida la alegerile europarlamentare

Fostul deputat Sebastian Ghita a anuntat ca va candida la alegerile europarlamentare urmand a ocupa prima pozitie a listei pe care o va prezenta Alianta PRM + PRU, indiferent de vehiculul politic cu care se va prezenta la alegeri. O voce romaneasca trebuie sa se auda tare si raspicat, a spus, duminica, Sebastian Ghita.

Sebastian Ghita, fugit in Serbia in 2017, deschide lista candidatilor PRU la europarlamentare

Fostul deptat Sebastian Ghita, care a fugit in Serbia in 2017, dupa ce a fost trimis in judecata in mai multe dosare de coruptie, va fi primul candidat pe lista Partidului Romania Unita pentru alegerile europarlamentare, el fiind urmat de presedintele partidului, Bogdan Diaconu. Ghita afirma ca va candida pentru ca o voce romaneasca trebuie sa se auda raspicat.

Mandatul de arestare a lui Sebastian Ghita a fost anulat

Mandatul de arestare a lui Sebastian Ghita a fost anulat in urma cu scurt timp. Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au admis contestatia lui Sebastian Ghita si au anulat ultimul mandat de.

Sebastian Ghita: Doamna procuror Florea a reusit, printr-o tactica de ancheta, sa produca dovezi evidente despre legatura dintre doamna Kovesi si cei doi teroristi judiciari Onea si Negulescu

Fostul deputat Sebastian Ghita apreciaza Laura Codruta Kovesi se infunda singura, in dosarul grupului infractional organizat de la DNA Ploiesti. Fotografia este depusa la dosar. Domnul Cristoiu a.

Sebastian Ghita: Kovesi nu are sanse in fata lui Iohannis

Fostul deputat Sebastian Ghita rastoarna ipoteza lansata de Ion Cristoiu, care a afirmat ca daca presedintele Iohannis se mentine la actualul scor din sondaje, in jur de 35%, nu mai are sanse la un nou.

Sebastian Ghita: Doamna Kovesi inca mai conduce elemente ale grupului infractional organizat. Familia mea a fost santajata si amenintata

Sebastian Ghita a vorbit, duminica, la Editie Speciala despre o parte dintre dovezile pe care le au procurorii impotriva Laurei Codruta Kovesi, afirmand ca deja faimoasa circulara privind martorii.

CURTEA DE APEL PLOIESTI A DECIS Arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita - revocata

Curtea de Apel Ploiesti a admis, ieri, contestatia formulata de fostul deputat Sebastian Ghita si a decis revocarea masurii arestarii preventive emisa pe numele sau in dosarul in care acesta este cercetat de DNA Ploiesti pentru trafic de influenta, spalarea banilor si constituirea unui grup infractional organizat, relateaza Agerpres.

Sebastian Ghita, suparat: Romania nu e Kovesi, oameni buni! Nu e nici zeita, nici supracreatura. Nu am niciun sentiment de ura fata de aceasta femeie, dar... (VIDEO)

Sebastian Ghita este convins ca procurorii romani o vor putea ancheta pe Laura Codruta Kovesi si dupa ce aceasta va fi numita procuror-sef european, daca acest lucru se va intampla. Eu am vazut.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )