Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sebastian GHITA, CAUTAT de politisti la casa din Ploiesti. DNA va cere din nou mandat de arestare in lipsa

B1 B1,
Sebastian GHITA, CAUTAT de politisti la casa din Ploiesti. DNA va cere din nou mandat de arestare in lipsa

30: Procurorii DNA Ploiesti vor cere din nou emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dupa ce politistii vor notifica inalta Curte de Casatie. continuă pe B1

Sebastian Ghita, cautat acasa de politisti dupa ce nu s-a prezentat la IPJ Prahova

ACTUALIZARE 14:03 DNA va cere din nou mandat de arestare in lipsa pentru Sebastian Ghita Procurorii DNA Ploiesti vor cere din nou emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dupa ce politistii vor notifica inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ca acesta nu s-a prezentat azi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova pentru a semna in cadrul controlului judiciar, transmit surse judiciare, citate de News. ro.

Sapte zile de la disparitia lui Sebastian Ghita, cercetat in mai multe dosare penale. Bogdan Diaconu, prietenul sau si liderul PRU, vine cu precizari: Daca a plecat in lumea cea mare, a facut-o doar pentru ca se temea pentru viata sa! Sper sa fi reusit sa

Presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, sustine ca nu stie unde se afla fostul deputat Sebastian Ghita, cautat de autoritati de saptamana trecuta, dupa ce a incalcat masura controlului judiciar si nu s-a prezentat la DNA Ploiesti cand i s-a solicitat.

VIDEO. Sebastian Ghita a aparut la televizor si sustine ca i s-au cerut probe impotriva lui Liviu Dragnea. Ghita afirma ca s-a intalnit de mai multe ori cu Laura Kovesi, oficial si neoficial

Sebastian Ghita, cautat fara succes pe intreg teritoriul Romaniei, a aparut la postul de televiziune Romania TV, miercuri la pranz.

Sebastian Ghita A REVENIT cu dezvaluiri INCREDIBILE despre sefa DNA, Laura Codruta KOVESI: Ne intalneam cu un sef CIA si unul al SRI (VIDEO)

Sebastian Ghita s-a intors si vine cu dezvaluiri incredibile despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Mogulul a spus, intr-o inregistrare video difuzata de RTV, ca i s-a cerut sa-l denunte pe s.

Cum a ajuns Sebastian Ghita sa acceseze informatiile confidentiale din Politie, Fisc si Parchetele din Prahova. Bem o cafeluta, da?/ Comisar-sef: Sigur

Fostul deputat Sebastian Ghita ar fi fost cel care a decis, in perioada 2012-2013, numirile facute pe criterii politice in judetul Prahova, potrivit mai multor martori audiati la DNA. Acestea au vizat inclusiv promovari in functii de conducere in Inspectoratul Judetean de Politie.

Televiziunile MOGULILOR se iau la HARTA! RTV acuza PRESIUNI din partea Antenei 3, televiziunea lui Voiculescu titreaza ca Sebastian Ghita sta ASCUNS si arunca bombe (FOTO)

Razboi intre televiziuni! Romania TV, post controlat de Sebastian Ghita, a denuntat presiuni din partea Antenei 3, post detinut de Vlad Voiculescu, pe care l-a prezentat drept PNL TV.

Liviu Dragnea, despre declaratiile lui Sebastian Ghita: Nu le iau in ras pentru ca din pacate nu sunt singurele informatii de acest gen care au ajuns la mine atat in timpul campaniei electorale cat si dupa alegeri

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a precizat ca declaratiile lansate de fostul deputat Sebastian Ghita intr-o inregistrare la un post TV, il pun serios pe ganduri.

Procurorii DNA Ploiesti cer in instanta mandat de arestare in lipsa pe numele fugarului Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, marti, solicitarea procurorilor DNA din Ploiesti care au cerut mandat de arestare in lispa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, disparut de sapte zile. Sedinta de judecata este programata sa inceapa la ora 12. in cazul in care instanta va accepta solicitarea procurorilor, poate fi emis de indata si ordinul de dare in urmarire nationala sau prin Interpol.

Procurorii DNA descind la sediul RTV. Anchetatorii vor sa afle cand a fost facuta inregistrarea in care Sebastian Ghita face acuzatii grave la adresa Codrutei Kovesi

O inregistrare cu fugarul Sebastian Ghita, difuzata, miercuri, de RTV va ajunge pe mainile procurorilor DNA din Ploiesti. Surse judiciare au confirmat ca anchetatorii se vor deplasa la sediul televiziunii, interesati fiind de ziua si locul in care a fost facuta aceasta inregistrare si de modul in care caseta a ajuns in redactia Romania TV.

Dupa ce a disparut, arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita va fi discutata cu prioritate la Curtea Suprema

Curtea Suprema ar putea lua marti in discutie arestarea preventiva a lui Sebastian Ghita, care a incalcat termenii controlului judiciar intr-unul dintre dosarele de coruptie in care este cercetat. Fostul deputat este cautat de politisti de o saptamana, dar este de negasit.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )